Suzanin sin Nikola: Ubiću Mikija!

Autor:

Zadruga

13.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Perović, sin Suzane Perović, poludeo je nakon što je Miki Đuričić maltretirao njegovu majku. Vidno uzrujan, Nikola za Srpski telegraf nije krio prezir koji ima prema pčelaru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook.com/Nikola Perovic
Suzanin sin van sebe... Nikola se oglasio

- Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre. Kako sme da je udara. Ne znam što joj je sve ovo trebalo. Neću ništa dalje da komentarišem jer ću reći svašta - kaže Suzanin sin i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odvalio joj šamarčinu... miki u treutku kada udara Suzanu

Žao mi je majke, ona ovo nije zaslužila, ko je on da nju šamara, kaže Nikola

Foto: facebook.com/Nikola Perović
Zabrinut za majku... Nikola Perović

- Mnogo mi je žao majke, ona ovo nije zaslužila, kako sme da je šamara. Lepo sam joj pričao da je ona ozbiljna žena i da joj rijaliti ne treba. Eto, sada su joj rijaliti i Miki došli glave. Mnogo sam nervozan i ljut na Mikija, baš me je razočarao. Nadam se da će mami biti dobro i da će zauvek staviti tačku na tog čoveka.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miki Đuričić sproveden u zatvor...

Podsećamo da je Nikola više puta u javnosti stavio do znanja da podržava Suzanu u svemu, zato što je ona kao majka uvek bila tu za njega. Iako je govorio da mu Miki nije baš po volji, uvek ga je poštovao zato što je on bio izbor njene majke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šola

13.06.2019 07:53

Nemoj sine. Država i sud će njega dovoljno da kazne zatvorom. A on je zatvorio sva vrata i ostaće kao nasilnik u svom selu. Prepusti stanovnicima Kupinova neka se bore sa njim.

Odgovori 16 0
Ana

14.06.2019 17:49

Dzoni samo pametno. Nikome nije dobro zbog toga kamoli tebi ali drzi se ipak nije vredan onaj smrad nicega. Podrska za majku itebe.