Šokantan preokret u Zadruzi: Posle Mikijeve diskvalifikacije, kažnjena i Mina Vrbaški!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi zadrugari bili su vidno šokirani zbog nedoličnog ponašanja Mikija Đuričića, pa su žestoko osudili nasilje nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Šira javnost propratila je način na koji je Miki nasrnuo na pevačice, a zbog udarca koje su zadobile naišao je na veliku osudu.

Povodom toga je Veliki šef poslao pismo na adresu Bele kuće, gde je, između ostalog, kažnjena i zadrugarka, jer se ni njeno nevaspitanje neće tolerisati u ovom najpopularnijem rijalitiju.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

- Zadrugari, pre svega i na samom početku ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gde će biti i tužen na osnovu ugovora, osećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak. Osim ovoga doneli smo odluku da Mina zbog nedoličnog ponašanja prema članovima produkcije koji nisu uspeli da joj odmah pruže pomoć bude kažnjena dvonedeljnim honorarom. I za kraj, šaljemo Bori i Banetu po 1000 dinara zbog uspešne emisije radija "Amnezija" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

12.06.2019 14:12

Treba kažnjavati za prekršaje. Ali treba zabraniti kradje stvari, novca, odeće itd.

Odgovori 19 0