(VIDEO) Mamu ti je*em, invalid češ da budeš: Nadežda pokazala rane, preti krvavom osvetom Đuričiću!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić je sinoć pobesneo zbog svađe sa Suzanom Perović, pa je ušao i u sukob sa Nadeždom Biljić na koju je nasrnuo štakama. Đuričić ju je više puta udario štakama i pljunuo u lice, pa je odmah diskvalifikovan. Biljićeva je ronila gorke suze, pa je proklela dan kada je započela vezu sa Đuričićem.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Nadežda Biljić...

Zadrugari su bili znatiželjni šta se desilo između Nadežde i Mikija, a dok je Biljićeva pričala o tome, uputila je Đuričiću žestoke uvrede, gledajući u kameru.

- Sve ću da mu uzmem, kao ker će ostati. Izašla sam jer ne mogu da spavam. Ja sam šetala do Hotela i on se svađa sa Suzanom i prilazi on meni kaže zašto ja lažem o njemu i Suzani. Ja njemu kažem da ništa nisam pričala, on mene pljune, ja njemu udarim šamarčinu i on mene štakama. Mamu ti j*bem, invalid ćeš da budeš. Na kateter ćeš da p*šaš! Kuću ću da ti zapalim - vikala je besno Nadežda. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

12.06.2019 08:01

Nasilnik ostaje nasilnik.

Odgovori 16 0
Adam

12.06.2019 08:19

Strašno nasilje. Mogao je noge da joj polomi. A još strašnije pretnje.

Odgovori 17 1