Čekaće ga na izlasku! Filip: Davidu ću izlomiti kičmu!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov sprema brutalnu osvetu u kojoj će najviše stradati David Dragojević. Naime, Filip je poludeo nakon Davidovih reči da će mu je*ati mater, pa je za Srpski telegraf otkrio da će Davida slomiti i da ga čeka napolju da se obračunaju.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Sačekaće ga prilikom izlaska iz "Zadruge 2"... David Dragojević i Filip Mijatov

- Davida nisam do sada dirao jer mi je dečko nebitan i jadan, međutim, nakon njegovih reči, moraćemo da se vidimo i da popričamo na mom jeziku. Mogu da mu slomim kičmu i da mu je*em mater čim izađe iz "Zadruge". Ja ću ga dočekati u finalu, da mi pokaže koliki je muškarac. Ja sam spreman za ring i borbu do kraja - rekao je vidno uzbuđen Mijatov i dodao:

Moraće da mi pokaže koliki je muškarac. Ja sam spreman za borbu do kraja, uništiću ga, rekao je Anin bivši

Foto: youtube.com/printskrin
Pretio Davidu i na instagramu...Filip

- I on i ona njegova prostitutka Ana moraće da opravdaju svaku rečenicu koju su izneli o meni. Ona će mene da tuži, devojka nije svesna šta je čeka napolju. Brzo je zaboravila ko je ona i šta je sve radila. Nije im trebalo da se kače sa mnom. Ja nikome nisam prvi pretio. David ne može onako da priča o meni, dečko me i ne zna, a psuje me. Dok se Mijatov sprema da se osveti Dragojeviću, Ana i njen dragi smišljaju kako će potrošiti Filipove pare koje dobiju od suda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čeka ih pakao... Ana i David

Naime, tokom prošle noći Ana je najavila da će zbog navodnog uhođenja Mijatova protiv njega podneti tužbu, a sada je Dragojeviću rekla da će joj to biti najslađe pare koje će uzeti od njega.

I on i ona njegova prostitutka Ana moraće da opravdaju svaku rečenicu koju su izneli o meni

- Znaš li ti koliko ja mogu da uzmem love od njega? On nije svestan kakve je laži izgovorio. Jedva čekam, to će mi biti najslađe pare koje ću mu uzeti - rekla je Koraćka.

Podsećanja radi, Filip je izazvao potpuni haos u Beloj kući kada je Ani poslao poklone za rođendan. Od tog dana David je psovao Mijatova i vređao na sve načine, čak mu je psovao i majku. Kako bi odbranio svoju devojku, David je ušao u ozbiljne probleme sa ljudima koje i ne poznaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adem

12.06.2019 16:05

Ovo su strašne pretnje.

Odgovori 12 1