Sloba je rekao da si u krevetu kao mrtva kobila: Aleksandra i Ana se žestoko častile!

Autor:

Zadruga

11.06.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Aleksandra Subotić ratuju kao nikada do sada, a uvrede koje su danas razmenile uključile su i pevača Slobodana Radanovića za kog se spekuliše da je bio u "kombinaciji" sa starletom iz Ivanjice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić i Ana Korać

Subotićeva i Koraćeva sunčale su se pored bazena, a potom su počele da se "časte".

Koraćeva je prozivala Aleksandru na osnovu fizičkog izgleda, govorila joj je da ima veliku glavu i da je debela, a Subotićeva joj je žestoko uzvratila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prozivale se...

- Elitna prostitutko! Više nisi ni elitna, sada si jeftina. Ne skidaj naočare, pašće ti cena - uzvratila je Aleksandra.

- Ti si debeli Hulk, moraš u štalu - dobacivala je Ana.

Kako su bili kraj bazena, Subotićeva je odlučila da uzvrati i svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, koji joj je sve vreme dobacivao zajedno sa Anom.

- David hoće da se prska, ali ja neću da se prskam sa tobom. Hoćeš da se prskamo kao u stara dobra vremena? - uzvratila je provokacijama Subotićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I David se umešao...

Koraćeva je nastavila da govori Aleksandri da je debela i da joj dobacuje da ju je Dragojević ostavio zbog toga, a onda joj je Subotićeva opet žestoko uzvratila.

- Za tebe je Sloba rekao da si u krevetu kao mrtva kobila. Ja ne znam za šta tebe ljudi plaćaju?! Niti si lepa, imaš te veštačke s*se i d*pe - dobacila je Aleksandra, a Koraćeva je okrenula svoju zadnjicu i uzvratila joj:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Guza Ane Korać...

- Gledaj mi u dupe - rekla je Ana.

- Bolje da ti gledam u dupe nego u facu, verovatno je navikla da je tako mušterije gledaju, kesa na glavu ili otpozadi - uzvratila joj je Aleksandra.

- Tebe je David ostavio zato što si kao Hulk. Hajde, debela, malo u šetnju - nastavila je Koraćeva, a Aleksandra je prošetala pored Ane i Davida ne stideći se svog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đeka

11.06.2019 16:27

A šta je tebi rekao? Da si živa krava?

Odgovori 13 1