Kulićkin bivši u strahu zbog bivše: Miljana mi smešta ubistvo!

Autor:

Zadruga

11.06.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno izbačeni učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Lazar Čolić Zola već danima doživljava torturu od bivše devojke Miljane Kulić, koja ga uznemirava još od kada su raskinuli, a sada je u strahu za svoj život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Colic Zola

Naime, odmah po izlasku Čolić je za "Rijaliti" ispričao da strahuje da će mu Miljana namestiti ubistvo i da ne prestaje da mu šalje preteće poruke preko telefona.

- Miljani ni sekunde nisam poželeo ništa loše otkad smo se posvađali i raskinuli, ali da mi je neko rekao da će ona da mi napravi pakao od života, ne bih mu verovao. Ne prestaje da mi šalje preteće poruke, kao da sam joj smrtni neprijatelj. Priča kako hoće da mi namesti ubistvo, pa onda pominje moju majku, da neću da je zateknem živu kod kuće i tako te stvari. Naziva je kurvom, priča joj da će uskoro da sahrani dete i slično. To su jezive stvari i pretnje! Ona je došla do broja telefona mog menadžera, pa i njega uznemirava, a meni na Instagramu preti svakog dana. Njoj se mnogo pogoršalo zdravstveno stanje jer ona ima običaj da prestane da uzima lekove i onda nastaje haos. Terao sam je stalno da uzima tablete i terapiju i ona bi me poslušala na dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i onda kreće pakao. Psihički je u jakom lošem stanju i od nje čovek ne zna šta može da očekuje - rekao je Zola.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Zola: Uvek sam se trudio da budem tu za Miljanu i da je razumem, ali ona kao da to nije videla

Lazar nam je u nastavku razgovora objasnio da još uvek strepi da ga Miljana ili neko drugi ne sačeka sa pištoljem u rukama jer zna koliko je ona osvetoljubiva.

- Razumem da je Miljana besna na mene zbog raskida, ali ona ne razmišlja normalno. Imam utisak da joj ne bi bio problem da nekome plati da me negde sačeka i da me isprebija ili upuca iz pištolja! Sa njom se ne treba šaliti jer ona nekada gubi kontrolu u nekim postupcima i ne razmišlja o posledicama. Njena majka shvata u kakvom joj je ćerka stanju, pa je pokušala da je urazumi, ali to će teško da joj pođe za rukom jer Miljana ni nju ne sluša. Uprkos svemu, ja joj želim sve najbolje. Voleo bih da pređe preko svega onoga što smo mi imali i da krene dalje. Neka nađe nekog dečka koji će bolje da je razume nego ja. Uvek sam se trudio da budem tu za nju i da je razumem, ali ona kao da to nije videla i uvek me je optuživala za svakakve stvari. Sve u svemu, nadam se da će sav ovaj haos što pre da se završi i da će sve da bude u redu na kraju - rekao je Lazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drina

11.06.2019 11:30

Strašno.

Odgovori 21 0
Vidoje

11.06.2019 12:21

Zašto ne prijavi policiji?

Odgovori 20 0
Ruska

11.06.2019 18:49

@Vidoje - Znate kada policija reaguje ? Kada je neko mrtav ! Sta moze sada ? Nije on predsednik, pa da ima obezbedjenje ...