Miki postaje tata! Đuričić našao način da produži svoju lozu, dete će platiti 40.000 dolara!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić odlučan je u nameri da se on i Suzana Perović ostvare kao roditelji, pa je odlučio da uz pomoć uticajnih prijatelja angažuje surogat majku, i to Ukrajini, jer je tamo ovaj vid ostvarenja roditeljstva dozvoljen.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Suzana i Miki...

Iako je godinama unazad pokušavao da postane tata i tako produži svoju lozu Đuričića, njemu to jednostavno nije išlo od ruke. Godine su ga stigle, a strah da neće imati naslednika naveo ga je da razmotri sve moguće opcije i pronađe adekvatno rešenje za svoj problem.

- Kako je on ludo zaljubljen u Suzanu Perović već godinama, a ona više nije u mogućnosti da rodi decu, on je osmislio način na koji će ona i on imati zajedničku bebu, koju godinama priželjkuje. Naime, Miki se kod prijatelja raspitao kako može da se ostvari kao otac, a da njegova partnerka ne bude ta koja će roditi bebu. Tako je došao na ideju da plati surogat majku, koja će njemu i Suzani podariti najveću radost na svetu, a to je beba. Dete koje će ih zauvek spojiti i biti kruna njihove ljubavi. Kako u našoj zemlji još uvek zakonom nije dozvoljen ovakav vid ostvarivanja roditeljstva, Đuričić je putem uticajnih prijatelja našao način kako da ostvari svoj san. On planira da spas potraži u dalekoj Ukrajini - kaže naš odlično obavešten izvor.

 On je angažovao uticajne prijatelje da mu u Ukrajini, u kojoj je to dozvoljeno, pronađu zdravu devojku

Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, osim činjenice da je Ukrajina jedna od retkih evropskih zemalja u kojima je surogat majčinstvo legalno i regulisano zakonom, njihovi liberalni zakoni privlače sve više budućih roditelja. Tamo će pronaći žensku osobu stariju od 18 godina koja će uz novčanu nadoknadu, a u cilju davanja deteta po rođenju - donoru ili drugom licu, nositi embrion začet postupkom biomedicinske potpomognute oplodnje. Miki je spreman i da plati koliko god bude trebalo, pa i da sav novac stečen u rijalitiju uloži u surogat majku i svoje i Suzanino buduće dete. Inače, ova usluga je u Evropi dozvoljena heteroseksualnim, venčanim parovima koji moraju dokazati da ne mogu da zatrudne zbog medicinskih razloga.

Foto: instagram.com/mikidjuricickupinovo

Suzana napušta decu zbog Mikija!

Suzana Perović planira da po izlasku iz rijalitija zauvek napusti svoj porodični dom i odseli se sa Mikijem Đuričićem.

Naime, njih dvoje su već skovali plan da žele da ostatak života provedu zajedno, ali da to bude daleko od grada i civilizacije. Suzana želi mnogo životinja i salaš sa baštom, koju će sami obrađivati, a to je i Mikijev san od malih nogu.

 Miki i Suzana kao naručioci surogat majke biće upisani kao biološki roditelji na potvrdi o rođenju deteta

- Cene surogat majki variraju, ali se prosečno kreću od 30.000 do 45.000 dolara. Miki i Suzana kao naručioci surogat majke biće upisani kao biološki roditelji na potvrdi o rođenju deteta dok surogat majka nema nikakva zakonska prava prema bebi. Podaci govore da godišnje rodi oko 500 surogat majki u Ukrajini i podari bebe svim onim parovima koji to nisu bili u mogućnosti prirodnim putem da ostvare. Miki je angažovao prijatelje koji će sve to završiti umesto njega, u periodu dok je on u rijalitiju u koji se nedavno vratio, u kome će biti do samog kraja, a to je još mesec dana - kaže naš izvor.

Miki pretpostavlja da će Suzana biti oduševljena jer njih dvoje planiraju zajednički život na nekom od salaša Vojvodine čim se rijaliti-program "Zadruga" završi. Do tada će znati da li su njegovi prijatelji uspeli da pronađu surogat mamu u Ukrajini, ali kako su njegove veze jake, on računa da će sve to biti kako treba i da će se već krajem sledeće godine ostvariti kao roditelj.

Foto: instagram.com/rivasvesna

Vesna Rivas: Miki ima sina!

Vesna Rivas je 2016. godine šokirala učesnike "Parova" informacijom iz spoljnog sveta da Miki Đuričić ima sina.

- Videla sam sliku izvesne Goge i Mikija, ima sina sa njom. Mislim da se porodila u decembru, viđali su se i ona je zatrudnela - rekla je Vesna i šokirala sve ukućane. Ovi navodi se nikada nisu dokazali do kraja i ostali su misterija, pa je priča o Mikijevom sinu ostala mit do danas.

Kako izgleda proces stvaranja bebe preko surogat majke?

Stručno objašnjeno, u praksi, to izgleda ovako: u matericu surogat majke se usađuje embrion nastao veštačkom oplodnjom jajne ćelije druge žene. Materica surogat majke narednih devet meseci služi kao inkubator. Tamo gde je to zakonom dozvoljeno, sastavljaju se opširni ugovori između naručioca i "pozajmljene" majke. Bar jedan roditelj mora da bude genetski povezan sa bebom, a često se koriste donirana jajašca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milana

11.06.2019 15:20

Miki ima veliki stomak. I njemu bi moglo da se usadi oplodjeno jajašce.

Odgovori 18 0
Mile

11.06.2019 15:46

A šta jel on jalovak??

Odgovori 17 0
Vidoje

11.06.2019 16:13

Neko bi im napravio jevtinije.

Odgovori 16 0
Drina

12.06.2019 08:31

Kao inkubator može da posluži i Suzanina materica.