Ti to meni? Aleksandra u šoku nakon opaske Ane Korać!

Autor:

Zadruga

10.06.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Aleksandra Subotić nastavljaju sa svojim prepucavanjima, te su i sinoć razmenile uvrede.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić je istakla da je Ana Korać "glupa" jer je izjavila da se videla sa Suadom Keserovićem Sukijem dva, tri puta i da joj je on veoma dobar drug. 

Zbog ovoga je došlo do verbalnog sukoba između ove dve ukućanke, te je Aleksandra imala molbu za novinare koji su im sinoć postavljali pitanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Sledeći put ponesite tablu i bojice, jer je Ana Korać toliko glupa devojka da ništa ne razume. Devojka zaista nisko iteligentna i glupa - rekla je Aleksandra, a Ana je imala opasku za nju, "Pa, čekaj, koliko ja znam ti nisi završila srednju školu", nakon čeka joj je Subotićeva poručila:

- Ti to meni, elitna prostitutko, Tvoj budući muž je moj bivši verenik. Ti si ispod mene, ti ćeš uvek biti druga - odbrusila je Aleksandra Ani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

10.06.2019 10:26

Aleksandra je završila Fakultet za vredjanje. Niko ne vredja kao ona. Nema obzira ni prema svojim roditeljima. I njih je najcrnje vredjala.

Odgovori 16 3