Miki progovorio o se*su sa Suzanom: Evo zašto smo lagali!

Autor:

Zadruga

09.06.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se sinoć vratio u rijaliti "Zadruga 2", a danas je voditelj Darko Tanasijević pitao njega i Suzanu Perović da li se nešto promenilo u odnosu na njegov prvi boravak na imanju u Šimanovcima u drugoj sezoni.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana..

- Prvi put mi je svejedno kad će kraj rijalitija. Neću više da komentarišem, svima želim dobro. Iako mi se omakne komentar, to sam ja, jače je od mene. Sa svima pričam i nemam problema ni sa kim. Zna se zašto sam ovde, mislim da smo Suzana i ja pobednici ovog rijalitija. Dobili smo to što smo želeli, čekamo kraj i to je to. Za ostalo nas ne zanima - odgovorio je Miki

- Ona se jednostavno pogubila. Zato smo i lagali. Porodica, napustila je karijeru, osetila je emociju, ali se plaši šta će reći deca. Zajedno smo lagali, bilo prošlo, šta sad. Sve mi je to simpatično, nama nas šta sad da posvađa - rekao je Miki i u šiframa progovorio i o seksu koji je zabeležen kamerama. On je samo otvarao usta da bi mu zadrugari pročitali sa usana, a u jednom trenu je rekao i:

RepublikaFoto: Prntscrin
Miki i Suzana u vreloj akciji...

- Znam da to izgleda strašno kada se pogleda, ali to je to... - zaključio je on i na opasku voditelja da se "Zadruzi 2" još ne nazire kraj, Đuričić je dobacio:

- Ja vam lepo kažem da će da traje do avgusta, a vi mi ne verujete - rekao je momak iz Kupinova, a da li je to samo šala ili zna nešto više o finalu "Zadruge", ostaje nam da vidimo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

09.06.2019 16:45

Miki opet laže. Ne može mu se ništa verovati.

Mišo

09.06.2019 17:55

Miki opet laže i maže. Kad lažov kaže: "Ja uvek govorim istinu!". Tako je govorio Miki.

aca

09.06.2019 23:42

Lagali ste do sada. Zašto i dalje lažete?