Procurela eksplicitna slika Ljube i Čabarkape!

Autor:

Zadruga

08.06.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga Aleksandre Subotić, Ljube Pantović i Aleksandra Čabarkape ne jenjava već par godinama unazad.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa i Ljuba Pantović...

Čabarkapa je otac Aleksandrinog deteta, a mnogi su optuživali njenu mamu da je bila sa njim u vezi u to vreme. Tačnije, kruže priče da je Čabarkapa, dok je bio u vezi sa Ljubom, namerno napravio dete njenoj tada maloletnoj ćerki kako bi napakostio Karađorđu Subotiću sa kojim je godinama u neprijateljskim odnosima.

Čabarkapa je ovo negirao, tvrdeći da je odnos sa Aleksandrom bio zaista iskren, te je jedno vreme i pružao podršku iz zatvora dok je ona bila u rijalitiju "Parovi". Ipak, stvari su se okrenule, pa su njihovi odnosi sada neprijateljski.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

Kasnije Čabarkapa je tvrdio da je bio i u vezi sa Ljubom, a sada se na internetu pojavila fotka njega i Pantovićeve kako se sočno ljube!

Da li je reč o verodostojnon slici ili montaži procenite sami, a ostaje da se izjasne Ljuba i Čabarkapa da li je ova fotka autentična!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

08.06.2019 19:22

Ljuba se švalerisala sa Čabarkapom koji je bio oženjen i otac troje dece. Ljuba otišla u rijaliti Farma. Aleksandra preotela majka Ljubi švalera i rodila mu dete.

Odgovori 19 1