Odlučio da progovori! Otac Maje Marinković otvoreno o ćerkinom prostituisanju, njenom zabavljanju sa krimosom i Marku Miljkoviću!

Autor:

Zadruga

08.06.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku elitne prostitucije otkada je uhapšen makro Mihajlo Maksimović mnoga ženska imena iz rijaliti šou programa "Zadruga" dospela su u javnost sa spiska devojaka poznatog makroa. Pored Mine Vrbaški, Sanje Stanković i Ane Korać, koje su na toj listi, za bavljenje najstarijim zanatom priča se i za učesnicu Maju Marinković, kao i da se svojevremeno prodavala za 20 evra. Radomir Marinković Taki otac ove rijaliti učesnice ekskluzivno za portal Republika.rs otkriva da li se njegova ćerka zaista bavi prostitucijom i razlog zašto ne može da podnese Marka Miljkovića koji je u ovom šou programu u više navrata imao sukobe sa Marinkovićevom.

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/ youtube.com/Zadruga Official
Radomir Marinković Taki...

- Moja ćerka se ne bavi prostitucijom kao što pričaju, ja sam držao striptiz barove, klubove nema mesta koje ne znam u Beogradu i nema osobe koja mene ne poznaje. Da moje dete radi to ja bih znao sigurno. Maja ima kuću, ima stan, ja sam sve to lično kupio. Ona to što radi po splavovima kao hostesa je čisto da radi nešto sat, dva, uzme neku kinticu. Moji drugari drže sva obezbeđenja i ona je zaštićena u ovom  gradu maksimalno. Ona se nije prodavala za 20 evra, Maja te pare daje romima na semaforima. Njoj sam lično ja ugradio silikone u grudi, pumpao usta,  platio tetovažu preko leđa. Uložio sam u nju sve i dosta para, tako da ni govora nema da moja ćerka to radi - kaže Majin otac. 

Kako se nedavno polemisalo o odnosu između Maje i Marka Miljkovića, pa i to da ona juri njega i želi da umeša prste u vezu koju je započeo sa Lunom Đogani u rijalitiju, Taki kaže da je Marko vešto izbegao priču oko njegove ćerke i pravio se lud da simpatije ne postoje, a van Zadruge joj je slao poruke, udvarao se, pa čak hteo i da je vodi u inostanstvo da radi tamo zajedno sa njim. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
U rijalitiju se svađaju a simpatišu se...

- Ona je bila zagrejana za Marka i pre Zadruge i on za nju, dopisivali su se, ima kompletna prepiska sa njim i on joj se udvarao. Zvao je da idu u  Austriju i tamo zajedno rade. Ona da radi promocije po diskotekama, a zna se dobro šta se tamo još radi. Njihove simpatije datiraju od pre i Maja nije sama u tome. Marko je zvao i da izađu, sve laže što priča da se ne poznaju, jer imaju prepiske koliko je jurio. Ona je došla jedno veče i rekla mi da ga je upoznala na splavu, i simpatije su se tu rodile. Meni se to nije dopalo, jer je Marko bitanga i ženomrzac, ja sam rekao to ne dolazi u obzir sa njim, ne treba da prođe ko Ena Popov. 

Kao samohrani otac i sam je bio često u problemu odgajajući ćerku pa je ovom prilikom otkrio i detalj iz Majinog života, o dečku sa kojim se zabavljala a koji je završio u zatvoru a za koga pričaju da je tukao i maltretirao. 

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Maja Marinković...

- Zabavljala se sa njim tri godine, upoznala ga je na jednoj žurci. On je bio optužen za neku krađu automobila i tako je završio u zatvoru, a ona je krila od mene da ima takvog dečka. Onda sam saznao i bio protiv toga jer sve što je zarađivala na splavu slala je njemu. Na kraju izvadila neku potvrdu da ga posećuje u zatvoru. Svakog prvog je  išla tamo kod njega u zatvor u Valjevo, ja tu ništa nisam mogao da uradim, ona se bila zaljubila na kraju sam je i sam vozio tamo. Kada je izašao iz zatvora počeli su da žive zajedno u njenom stanu jedno tri meseca ali to nije bilo to, nije bila maltretirana da je tukao ali bogu hvala što su se razišli.  

Taki kaže da je Maja ušla u "Zadrugu" da bi se promovisala i postala poznata, to joj je bio cilj ali se nije nadao da će ostati evo skoro do samog kraja, i da za svoju ćerku ima velike planove kada izađe iz rijalitija. 

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza
Radomir sa ćerkom Majom...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

08.06.2019 20:19

Taki,pričaj bajke,Miljković je zabeležio recku!

Odgovori 26 4
Maja

08.06.2019 20:36

Baš se ispromovisala.

Odgovori 24 3
Aroda

09.06.2019 17:13

Eeee Taki Taki, vidjeli smo koliko je Miljkovic pukao za tvojom mezimicom da se jadan izmicao od nje da ga ne ljubi, umalo covjek ne pade s kreveta, haha, dzaba ti sve ulozene pare u silikone i tetovaze jer je i dalje ruzna, lici na piranu, bolje da si joj platio neki fakultet.

Odgovori 11 2
Tamara ana

10.06.2019 15:36

Koji je krimos ovaj lik. Kako ga nije sramota toliko da laze.