(VIDEO) Ne mogu da je prepoznam: Bivša drugarica oplela po Ani Korać, raspada se sve!

Autor:

Zadruga

08.06.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani rijalitija "Zadruga" su igrali "Igru istine" gde su međusobno odgovarali na postavljena pitanja. Naravno, imali su i dodatnu motivaciju za iskrenost, a to je nagrada koju će dobiti.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ana Korać

Mina Vrbaški želela je od Jovane Tomić Matore da čuje šta sada misli o Ani Korać. Mina je rekla i da su Jovana i Ana nekada bile odlične prijateljice, a zatim je Matora istakla da su njihovi odnosi zahladneli nakon što je Koraćeva uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem.

- Ne mogu Anu da prepoznam. Meni je Ana sada ovde nebo i zemlja, nego ranije. Ona je meni delovala kao osoba koju ništa ne zanima, koja ima jaku psihu... Njeni odgovori, to nema veze sa vezom. Toliko se predala Davidu. Ne bih želela da mi se desi isto kao sa Lunom. Boli me što ona ne oseća potrebu meni da se obrati. Izgubili smo kontakt kao prijatelji. Totalno je ušla u neki njen začarani svet. Osećam da sam je izgubila kao prijatelja - rekla je Matora.

- Nisi, samo sam zaljubljena - bio je Anin komentar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

08.06.2019 12:13

Zaljubljeni ne vide ništa oko sebe.

Odgovori 22 0
Saša

08.06.2019 16:12

Matora traži od svojih prijatelja da dolaze kod nje i da joj pričaju o sebi. Ako ne dolaze smatra da to nije prijateljstvo. I Nenad Ša je bio zbuinjen njenim zahtevima.

Odgovori 11 0