Od devojke za primer do elitne prostitutke: Oglasila se Sanjina drugarica iz Bora i otkrila šok detalje iz života rijaliti učesnice!

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

07.06.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković jedna je od osumnjičenih devojaka koje se povezuju sa aferom "elitna prostitucija". Kako važi za miljenicu makroa iz Šapca, za Stankovićevom ne prestaje "prašina da se diže". Naime, drugarica atraktivne plavuše iznela je nepoznate detalje o tome šta se dešavalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković...

- U Beogradu je imala veću slobodu, počela je dosta da izlazi i upoznala moćne momke. Meni se više nije javljala, a kada sam je posle odlaska videla, shvatila sam da je napravila velike promene u izgledu- rekla je Sanjina bivša prijateljica.

- Kada sam je videla u rijalitiju "Zadruga" nisam mogla da poverujem. Odličan đak, devojka koja je vrlo pametna i ima potencijal postala je rijaliti učesnica. Nisam mogla da se pomirim sa tim, koliko god da se nismo videle, nisam mogla da zaboravim koliko lepih trenutaka smo provele zajedno - istakla je ona, koja je priznala da se najviše šokirala kada je shvatila da Sanju povezuju sa prostitucijom. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Sanja nekada...

- Niko u Boru ne može da veruje da se ta devojka bavi najstarijim zanatom. Jednostavno ne mogu da povežem Sanju koju sam nekada znala sa današnjom Sanjom - zaključila je Sanjina drugarica.

Podsetimo, Sanja Stanković je učesnica rijalitija "Zadruga", a nakon hapšenja makroa Mihajla Maksimovića klupko je počeo da se odmotava i objavljeno je da se bavi elitnom prostitucijom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
RadišaG

07.06.2019 14:25

Nema dokaza da se Sanja bavila prostitucijom. To je teško dokazivati. A u katalog se mogu staviti sve najveće pevačice i glumice iz Srbije i okolnih zemalja, i bez njihovog znanja.

Odgovori 23 0
Duško

07.06.2019 16:24

Niko nije kriv dok se ne dokaže. Nema dokaza protiv Sanje. Nisu dokazi "čuo sam da se priča".

Odgovori 21 0
Maja

09.06.2019 18:30

I Sanjina drugarica se mnogo promenila, pa joj niko zbog toga ne zamera.