Lazar se ispalio: Pričao da je imao se*s sa Aleksandrom, a sada objavljene poruke u kojima je moli da upozna Davida!

Autor:

Zadruga

05.06.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana u "Zadruzi" se povela priča o odnosu Aleksandre Subotić i Lazara Jeremića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar i Aleksandra

I dok Aleksandra tvrdi da je sa bivšim fudbalerom bila u isključivo drugarskim odnosima, te da su se dopisivali uglavnom o njenom tadašnjem vereniku Davidu Dragojeviću, Jeremić je svojim današnjim priznanjem izrekao niz optužbi koje su šokirale sve!

Naime, on je u emisiji "Radija Amnezija" danas izjavio da se sa Subotićevom video četiri puta, a da su se od toga našli u stanu njegove drugarice u kojem su, kako kaže, imali seks. Ovi navodi žestoko su isprovocirali Subotićevu, koja je uletela u studio radija i svima stavila do znanja da Jeremić iznosi laži, a da su, za razliku od njegovih, njene tvrdnje tačne govore i njihove prepiske sa Instagrama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Naime, kao što se može zaključiti u porukama koje su Aleksandra i Lazar razmenjivali na Instagramu, u pitanju je bila drugarska komunikacija gde reči nije bilo o udvaranju, zavođenju, a kamoli seksu.

Naprotiv - Lazar se kod Aleksandre raspitivao upravo za Davida, za kog se već mesecima šuška da je u njega zaljubljen, te mu je slao poljupce putem ove društvene mreže i tada njegovoj verenici poručio da jedva čeka da ga upozna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i David

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suzana

05.06.2019 21:09

Ja verujem da su imali seks. I ona svojom izjavom potvrdjuje 90% dogadjaja.

Odgovori 26 5
RadišaG

05.06.2019 21:51

Subotićka se nije ni naljutila. Reagovala je mirno jer je prevejana i jedan seks više ili manje joj nista ne znači.

Odgovori 23 6
Suzana

06.06.2019 09:25

Aleksandra traži od Lazara da joj kaže kada se tačno desio seks: datum, dan, tačno vreme koliko sati, minuta i sekundi, i koliko je trajao odnos, koliko sati, minuta i sekundi.

Odgovori 15 1