Koraćeva će izgoreti: Filip joj za rođendan priredio brutalan poklon, zbog kojeg će istog momenta poželeti da napusti "Zadrugu"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

04.06.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" danas će rođendan proslaviti Ana Korać, jedna od zadrugarki o kojoj se mesecima priča na sve strane!

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

Ana je prvo veliku pažnju privukla kada je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, kom je u to vreme još uvek verenica bila Aleksandra Subotić, da bi se sada potegla priča tome ko su njeni sponzori, sa kakvim muškarcima je bila i da li se bavi sumnjivim poslovima. 

Jedan od onih koji se spominjao kako u Zadruzi, tako i van nje je Filip Mijatov. On je izneo razne optužbe na Anin račun i svašta otkrio o njoj i njihovom odnosu, a Ana je sve demantovala. Ipak, i pored svega što je iznela o njemu, Filip je želeo da joj pošalje poklon, a kada bude videla o čemu se radi, Ana će se šokirati!

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

Naime, on joj je poslao tortu, sa znakom automobila "Maserati", a pored toga i ramove sa njihovim zajedničkim fotografijama, od kojih su neke nastale pošto se Ana podvrgla estetskoj hirurgiji.

Zatim, sledeći poklon koji je Filip poslao Ani je puder, koji je jedan od najjeftinijih na tržištu i dostupan svima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

Kako je Ana isticala da je novac zarađivala od branja malina, Filip joj je poslao nekoliko kutija ovog voća, kao i papirne salvete koje predstavljaju novčanice od 100 evra.

Za kraj, sigurno je da će Ana biti 'oduševljena' i Filipovom čestitkom za rođendan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

04.06.2019 18:41

Filip +F.