Džidža udarila na rijaliti-zvezde: Kija nema pojma da peva, Luna je talentovanija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Stojković Džidža besna je zbog stanja na estradi i zbog toga što Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija "Zadruga", snima pesme i radi po diskotekama barabar sa velikim zvezdama i pevačima koji znaju da pevaju.

RepublikaFoto: instagram.com/dzidza.official
Džidža...

Naime, Džidža je veoma ogorčena na komentare da pojedine rijaliti-zvezde preuzimaju posao pevačima.

- Ne mogu oni nikada da nam preuzmu posao. Zavisi na koji posao mislimo. Ako pričamo o najstarijem zanatu, tu za njih uvek ima posla. A ako pričamo o muzici, to ne može svako da radi. Neka ih, neka kupe jedan stan, i to je to. Tabloidima trebaju malo prljavije stvari. U rijalitiju smo dobili ljude koji su spremni sve to da pruže. I majku bi prodali za medijsku pažnju - rekla je Džidža, pa se potom osvrnula i na Kristinu Kockar, koja je nakon pobede u rijalitiju počela da gradi muzičku karijeru.

- Ona je pametno iskoristila svoje rijaliti-vreme. Ali iznošenje prljavog veša u javnost mi je užasna. Imali smo i sahranu uživo. Ja se samo nadam da je devojka svesna da ne zna da peva, da Kija nije pevačica. Ona je zabavljač. Svesna je da će proći to vreme. I Ekrem Jevrić je bio popularan, ali nije znao da peva. Isto kao Zoki Šumadinac - kaže Bosančeva ćerka.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV, foto: e-stock
Luna i Kija...

Pitali smo je da li bi Kija mogla da dođe kod nje na časove pevanja, na šta je ona odgovorila:

One ne mogu nikada da nam preuzmu posao. Ako pričamo o najstarijem zanatu, tu za njih uvek ima posla

- Ne znam da li bi mogla. Mislim da će ona imati odgovor za mene "Ko je ona? ". U muzičkoj školi, kada dolaze mala deca, sedne se sa profesorima i ide "La, la, la", a ako dete ponavlja tonove, može da ide u muzičku školu. Moramo da je odvedemo u muzičku školu da vidimo da li bi ubola te tonove. Hit mi je i što Đoganijeva kreće sa muzičkom karijerom! Luna ima neki talenat. Otac joj je vrhunski denser. Mama zna da peva. Biće to neki miks. Ja njih ne mogu da nazovem kolegama. Moje kolege su Prijovićka, Kostovka, Vanja Mijatović. Ne može niko nama da uzme posao. Gazde traže ono što je aktuelno.

Džidža je dodala da je zbog ovih svojih reči spremna na sve osude od strane rijaliti-fanova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
psihijatar

04.06.2019 08:30

I jedna i druga su kreštalice, umislile guske da su labudovi.....

Odgovori 18 5
Marko

04.06.2019 08:43

Nisam primetio da Džidža bolje peva od Kije. Isti kvalitet tj. nekvalitet.

Odgovori 24 4
Lj

10.06.2019 11:56

@Marko - To sto je njen tata muzicki obdaren, ona misli da je i ona

Velik

04.06.2019 09:10

Hit mi je i što Đoganijeva kreće sa muzičkom karijerom! Luna ima neki talenat (HAHAHAHA). Otac joj je vrhunski denser. Mama zna da peva (HAHAHAHA). Biće to neki miks (HAHAHAHA). Ja njih ne mogu da nazovem kolegama (HAHAHAHA).

Odgovori 23 6