Odlučila da se bori za ljubav: Suzana napušta decu zbog Mikija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović odlučila je da pobegne sa Mikijem Đuričićem ukoliko njena deca osude sve što je radila u rijalitiju pred kamerama. Ova zadrugarka jako je vezana za porodicu, a ćerka i sin su joj sve na svetu, te je svojevremeno zbog njih napustila estradu, i to u momentu kada je bila najjača. Kako Rijaliti saznaje, ovog puta Suzana, po svemu sudeći, ne želi da propusti sreću koja joj se smeši sa Mikijem ni po cenu prekida kontakta sa decom.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Suzana i Miki...

- Iako sada nakon što je prikazan njen seks u kupatilu sa Đuričićem svi kažu kako je nekada seks-simbol i nedodirljiva blondina domaće estrade uništila mit o legendarnoj Suzani, za kojom je ludelo pola bivše Juge, ona ne mari zbog toga. Dugo se pazila, kočila i suzdržavala od svojih želja. Onako lepa žena se zatvorila u kuću i postala glavna domaćica. Posvetila se deci i za sebe nije marila. Njen poslednji album izašao je 1994. i ona je prekinula promociju i nestala zauvek. Iako je patila, nije želela da se vraća na staro. Kada se između nje i Mikija rodila ljubav u "Zadruzi 2", Suzi je i tada želela da pobegne glavom bez obzira. Onda je u razgovorima sa Mikijem shvatila da mora da gleda sebe - navodi izvor blizak Perovićevoj i naglašava da je Suzana majčinsku misiju ispunila.

- Deca su velika, imaju svoje živote, a ona je sama jer sa mužem Vladom Lukićem emotivno nema ništa već godinama. Tako se desio seks i nju nije briga šta će ko da kaže. Suzana je odlučila da započne napolju novi život. Ukoliko je njena deca budu osudila, Suzi će da pobegne sa Mikijem. Njih dvoje su već isplanirali zajednički život na nekom od salaša koji će zajedno kupiti i preurediti po svom ukusu. Njenoj deci će vrata biti širom otvorena, ali pod uslovom da prihvate njenu i Mikijevu ljubav. Ona ne želi da propusti šansu da bude srećna žena. Uništila je karijeru i prepustila mesto na estradi nekim drugim pevačicama, ali ljubav ne želi da propusti jer je u godinama kada joj treba mirna luka i podrška za stare dane - završava izvor blizak pevačici koja je ponašanjem u "Zadruzi" uspela da šokira javnost.

Poricala seks, pa isplivao snimak!

Suzana Perović je poricala da je imala seksualne odnose sa Mikijem Đuričićem, ali je produkcija pogođena lažima i osudama pevačice rešila da pusti snimak ove akcije u toaletu. Cela javnost bila je šokirana načinom na koji su Suzana i Miki to odradili.

RepublikaFoto: Prntscrin
Miki i Suzana u vreloj akciji...
Foto: E-stock/D. STANOJEVIĆ

Dobila epitet matore pornićarke!

Suzana Perović je nakon puštanja snimka njenog i Mikijevog seksa pala u očima zadrugara, pa su se mnogi osmelili da je vređaju na račun onoga što je uradila. Starleta Stanija Dobrojević prozvala je Suzanu matorom pornićarkom, koja se guzi i kreše po toaletima rijalitija, što je njoj i te kako teško palo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Roko

04.06.2019 07:49

Miki ne podnosi da mu žena komanduje duže od 2 dana. Sve su opstajale do 2 dana. Tako će i ona proći.

Odgovori 14 0
Marko

04.06.2019 08:40

Suzana će brzo da se pokaje.

Odgovori 13 0
Ujka Vanja

11.06.2019 11:50

Jadna ova zenetina kada joj je najveca ljubav Miki Djuricic