Mina se k*esala sa Arapima i Kinezima po toaletima za 35 evra: Drugarica otkrila sve detalje prostitucije!

Autor: Alo.rs

Zadruga

03.06.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški javno je priznala da se bavila prostitucijom, ali o tome kolika joj je bila tarifa nije želala da govori. Međutim, to je otkrila njena drugarica Tara Simov koja je najpre pričala za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Živela jezivim životom... Mina Vrbaški

Tara je otkrila jezive detalje Minine prošlosti, a potom izjavila da je Vrbaški imala se*sualne odnose sa Arapima i Kinezima po veoma niskoj ceni:

Foto: instagram.com/_tarasimov
Počela da priča... Tara Simov

Naime, ona se družila sa Minom, koja je, prema njenim rečima, sve vreme želela da se "uvali" u njeno društvo. NJihovo prijateljstvo počelo je kada su imale 14 godina, da bi nakon određenog vremena, kada je Tara shvatila kakva je Mina, prekinula svaki kontakt.

- Želela je po svaku cenu da sedi u mom separeu, to je njoj bila fantazija u tom trenutku. Tražila je 50 evra za taksi kako bi se vratila u Inđiju, iako me je tada poznavala samo nekoliko sati - ispričala je Tara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priznala da se bavila prostitucijom... Mina

- Mina je dovodila Arape i Kineze u jedan beogradski hotel i sa njima se kr*sala za 35 evra, radila je od osam ujutru do osam uveče. Nisam mogla da verujem na šta je sve devojka spremna. Orgijali su i dan i noć, a njoj je sve to bilo normalno - kaže bivša drugarica.

- Mina je u WC-u kluba tražila 35 za s*ksualne usluge, to su mi pričali momci koji je poznaju. Zamislite vi tu scenu da je j*bu u usranom toaletu?! Ona je bila i sa reperom Gazda Pajom, bukvalno ga je proganjala. Želela je po svaku cenu da bude u njegovom spotu, dr*lja je da nema dalje, šta da vam kažem - završila je priču Tara Simov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

03.06.2019 13:28

Nije loša cena 35 evra. Skupi se tu za dan preko 300 evra.

Odgovori 10 0