Miljana se posle pretnji Zoli oglasila na instagramu, a ono što je objavila mnoge je iznerviralo!

Autor:

Zadruga

03.06.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 2" nakon što je posekla Jovanu Tomić Matoru po licu, a potom je otkriveno i šta je šaputala svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli i koje jezive pretnje mu je uputila.

Foto: facebook.com/Miljana Kulic
Miljana Kulić

Miljana se po izlasku iz rijalitija nije oglašavala, a sada je objavila fotografije na instagramu u svom se*si izdanju sa poslednje "Zadrugovizije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️

A post shared by MILJANA KULIĆ OFFICIAL (@miljana_kulic_) on Jun 2, 2019 at 4:50pm PDT

Međutim nisu svi komentari bili pozitivni: "Sramota me je zemlje Srbije i što živim u njoj, ovome više nema kraja", "Kobiletina raspala, trebalo bi je voditi u ludnicu", "Sramota, hitno na lečenje" samo su neki do komentara u opisu fotografija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pretila mu smrću... Zola i Miljana

Miljana na ove komentare nije reagovala, a nije ih ni brisala. A o tome što je brutalno pretila Zoli, govoreći mu da do izlaska mora da joj vrati 9.500 evra ili će ga ubiti dečko njene sestre, se nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

03.06.2019 10:44

Majka Marija zna stanje Miljanino i treba da je odvede na preglede. Da kontroliše uzimanje propisane terapije, jer Miljana ne koristi propisane lekove.

Odgovori 26 1
psihijatar

03.06.2019 12:39

@Gaga - Da, zna, ali kao skoro svaki roditelj, odbija da to i prizna, tu leži najveći problem....

Odgovori 19 0