Sanju proganjala Matorina bivša: Pravila nam je pakao od života!

Autor:

Zadruga

02.06.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija "Zadruge 2" obradovala je Jovanu Tomić Matoru prikazivanjem slajdera sa njenim uspomenema, a na tim fotografijama bilo je i nekih ne baš poželjnih osoba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Problemi s bivšom... Sanja i Matora

Među fotografijama ovog video-priloga su se našle i Matorine uspomene sa bivšim devojkama, porodicom, prijateljima, a za sam kraj su prikazani i trenuci kada je počela vezu sa Sanjom Stanković. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prisetile se teških trenutaka... Sanja i Jovana

Nakon prikazivanja priloga, najpre je Matora prokomentarisala ono što je videla:

- Svašta je bilo ovde. Drago mi je što sam videla svoju porodicu, Dunjicu, svi moji prijatelji, moji sa posla. Ova poslednja slika je slika sa mojoj bivšom devojkom. To je Žabica, to je bila strast i zaljubljivanje. To ne mogu da poredim sa ovim sa Sanjom. Bilo mi je neprijatno malo dok ovo gledam. Hoću svoju porodicu da obavestim da sam dobro i da produkcija brine o meni. Baš su mi lepe uspomene - ispričala je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja otkrila Matorinu i njenu tajnu...

A potom je Sanja otkrila nešto što se Jovani nije dopalo:

- To je osoba koja nas je uhodila posle "Zadruge 1". Ja sam se rasplakala kada sam videla naše uspomene. Taj period je baš ostavio utisak na mene, kada nam je bilo osam meseci tu su nam Kija, Sloba, Sara, Vojke i Ana pevali pesmu sa terase. Očekivala sam da će Žabica biti na slikama. Ona je bila u kontaktu sa našim antifanovima i pravila nam je pakao. Neka devojka koja je mene pratila, bila je psihopata, ona je nama rekla kako je u kontaktu sa njom i rekla mi je gde se nalazi i mi smo je jurile po celom gradu i uhodile smo je - dodala je Sanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

03.06.2019 10:48

Izmislili da bi se i o njima govorilo. A da li ih je proganjao i Sanjin bivši?