Sinoć je on napustio Zadrugu: Pavle saznao da se Dragana razvodi, a onda se šokirao kada je dobio ovu informaciju!

Autor:

Zadruga

02.06.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Jovanović napustio je sinoć Zadrugu nakon što je izgubio u duelu od Aleksandre Subotić. On je sinoć gostovao u studiju TV Pink u Šimanovcima i ispričao kako se oseća.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović

Jovanović je u studiju saznao da se Dragana razvodi, pa je mnoge zanimalo da li će pokušati da je osvoji, odnosno da li bi joj dao šansu kada bi ga pitala da obnove vezu.

 - Nećemo apsolutno, može samo da dobije da je izabrala nepostojeći broj - bio je jasan Pavle i dodao da ne želi da je vidi ni na splavovima gde on radi:

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar, pavle777
Dragana i Pavle

- Ja ću saznati kada ona dođe na splav i neću se pojaviti. Ja njoj svu sreću želim, ali prema njoj sam ravnodušan - rekao je Pavle.

Potom je bivši zadrugar saznao da se Dragana razvodi, a šokirala ga je informacija da je njegova najbolja drugarica sada u vezi sa njenim i dalje zakonitim suprugom.

- Neka joj je sa srećom. Ja najbolju drugaricu nemam. Moja veoma dobra drugarica je Milena, ali ne znam da li je ona u pitanju - rekao je Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

02.06.2019 08:25

Pavle je pri ulasku obećao jedno a radio drugo. Da li će i sada isto? Obećao da će izbegavati kontakt sa Draganom a potrudiće se da je odmah kontaktira?