Ena oplela po Miljani: Ona je lažov, priča budalaštine o meni!

Autor:

Zadruga

30.05.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana ponovo uhvaćena u laži.

Foto: youtube.com/printskrin
Ena i Miljana

Nekadašnja devojka Marka Miljkovića, Novosađanka Ena Popov, na tvrdnje Miljane Kulić kako su se njih dve dopisivale i pričale o navodnom Markovom nasilju nad njom, tvrdi da to nije tačno.

Podsetimo, sve je počelo kada je Zorica Marković ispričala Miljani da je Marko tukao Enu.

- Je l' ti znaš da je pisalo u novinama da je on onu Enu tukao? - pitala je Zorica pre dve večeri Miljanu, misleći na Enu, sa kojom je Marko bio u vezi u Velikom Bratu 2006. godine.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

- Ena mi je pričala! Ena se dopisivala sa mnom posle Zadruge 1! Čestitala mi je sina i tad mi je sve ispričala, dopisivale smo se na Instagramu - izjavila je Miljana.

I dok Miljana priča kako su se njih dve ispričale putem društvenih mreža, Ena tvrdi da Miljanu čak i ne poznaje, kao ni ostale aktere Zadruge.

- Ja tu devojku ne poznajem i nikada se nisam dopisivala sa njom, to su budalaštine. Sve što je izjavljeno apsolutna je neistina. Ja ne poznajem te ljude, oni mogu da pričaju šta god oni žele, to je njihovo pravo, ja nisam deo toga - izjavila je Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miško

30.05.2019 09:21

Svi znaju da je Miljana najveći lažov i manipulator u Zadruzi. Ali toliko brzo smisli laž i tako je uverljivo ispriča, da i ona posle veruje u tu laž.

Odgovori 21 0
jelka

30.05.2019 11:33

Miljana Fantazija izmišlja i fantazira. Ima bujnu maštu. A mašta može svašta.

Odgovori 19 0
Miško

30.05.2019 22:28

Svi znaju da je Miljana najveći lažov i manipulator u Zadruzi. Ali toliko brzo smisli laž i tako je uverljivo ispriča, da i ona posle veruje u tu laž.

Odgovori 10 0