Mijatov zadao Koraćevoj još jedan udarac: Od ovoga će joj se zaista okrenuti želudac!

Autor:

Zadruga

29.05.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov, biznismen o čijem odnosu sa Anom Korać već nedeljama unazad bruje milioni gledalaca "Zadruge", ponovo je uživo na Instagramu odgovarao na mnogobrojna pitanja pratilaca koji su se, logično, najviše interesovali za njegova razmišljanja o Ani, njenom dečku Davidu Dragojeviću i ljutoj suparnici Aleksandri Subotić, koju on podržava.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

- O Sandri mislim sve najbolje! Bori se jako, podržao sam je... Sandra je super - priznao je Filip, koji je odgovorio i na pitanje da li može Anu da zamisli kao prodavačicu girosa, budući da je poznato da Dragojević drži kiosk za prodaju brze hrane.

- Mogu da zamislim Anu kako prodaje giros, što da ne! U beloj onoj uniformi, masna, prodaje giros... Što da ne - sarkastičan je bio Mijatov.

On smatra da su Anu napustili svi prijatelji, te da će joj posle "Zadruge" ostati samo David i majka Ljiljana.

- Nema Ana nikog, ljudi! Ona kad izađe, nema bukvalno nikog! Ona je malo po tim rijalitijima, sve su joj te drugarice poznate... Neće, brate, da se druže sa njom - verovatno bi je podržale tamo, a niko nije ustao sem majke njene. Ona će samo da ima Davida i to je to - zaključio je Mijatov, koji je šokirao sve kada je javno, bez dlake na jeziku, Anu Korać optužio za korišćenje narkotika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mijatov i Koraćeva...

- Da, Ana Korać je bila navučena na kokain, to sam već rekao, izjavljujem opet. Narkomanka je bila! Narkomanka... To znaju svi - rekao je Filip u svom živom uključenju na Instagramu, a da li će i ovo biti još jedan od razloga njegovih i Aninih susreta na sudu, saznaćemo uskoro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

30.05.2019 11:39

To nije tačno. Ona bi krizirala u Zadruzi. Videli smo ko je krizirao ali ona nije uopšte.

Odgovori 21 0