Tijana Ajfon unakazila Đoganijevu: Otkrila istinu o honoraru i fanovima!

Autor: Alo

Zadruga

29.05.2019

18:51

Tijana Ajfon ne krije da ne podnosi Lunu Đogani. Od protekle sezone, kada je blogerka stekla reputaciju ljubavnice, pa sve do sada, Ajfonka svoje mišljenje uopšte nije promenila.

instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon...

- Metla ostaje metla. Koliko god mama Anabela pokušavala da je sredi, da plati frizera koji će da dolazi jednom nedeljno i ostalo, metla je metla. Ona može da plati frizera da dođe jednom nedlejno, ali džabe kad se ona ne kupa! Ta prljavština iz nje ne može da se opere frizurom. I oni jadni fanovi što joj šalju stvari! Bolje nekoj ustanovi da pošalju nego njoj - izjavila je Tijana, a potom nastavila:

- Naravno da pokušavaju da je operu, njenim fanovima ležu na račun pare. Lako njoj legne honorar - fanovima pare. Sve je plaćeno, sve je organizovano. I onaj rođendan... ne znam ko je pratio, ali ona je imala 20 istih čestitki. Čak je i ona gluperda to prokomentarisala, kao, na isti način joj čestitaju rođendan... sve je organizovano. Jako je ružno nametati nekog da voli nekog.

youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

 

Komentari (3)

Loading
Tamara

29.05.2019 18:59

Ona se ne kupa jer joj voda i mokra i skupa.

ivca949

28.06.2019 12:02

Pa da to je sto posto tačno kad to tvrdi elitna prostitutka i mafijašica.Ne znam ko je njoj poverovao, samo oni koji mrze Lunu, ali bez razloga.Pitajte Ajfonku koliko i kada se ona kupa, i kako ona uopšte može da se opere.