Luna će izgoreti od besa: Gagi Đogani pružio podršku Markovoj bivšoj devojci!

Autor:

Zadruga

29.05.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravu pometnju izazvale su tvrdnje Zorice Marković da je Marko Miljković tukao svoju bivšu devojku Enu Popov, a ove tvrdnje potvrdila je i Miljana Kulić. Ipak, Ena se danas oglasila i za domaće medije objasnila da o svojim bivšim partnerima nikada neće reći ništa loše.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/
Marko i Gagi...

- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - izjavila je Ena Popov, a ove reči oduševile su oca sadašnje Markove devojke Lune Đogani, Gagija, pa je odlučio da to javno i podeli sa svima:

- Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje... Neka je Ena Popov (DAMA) primer drugima. Veliki pozdrav! - napisao je Gagi, a pored komentara stavio srce. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara

29.05.2019 17:03

Ena Popov i jeste DAMA i primer drugima.