Kulićkin otac besan na Čolića: Siniša namešta batine Zoli!

Autor:

Zadruga

28.05.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac rijaliti-učesnice Miljane Kulić Siniša Kulić nije gajio simpatije prema njenom sada već bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a sada je još više kivan na njega zbog toga što non-stop indirektno pravi šale na račun njegove naslednice u Imaginarijumu. Kako Rijaliti saznaje od izvora bliskog Nišlijama, Siniša je sa bliskim prijateljima već pričao o tome da će se on lično pobrinuti da Zolu nauči pameti jer ne želi da od njegove ćerke pravi budalu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

- Glavni razlog što je Siniša odbio da uđe u "Zadrugu" je taj što ima kratak fitilj i zna da bi na nekoga u rijalitiju fizički nasrnuo kad bi ga iznervirao. On je napolju ostao i da bi pazio na ćerke jer je i Miljanina majka Marija s njom na imanju, ali prati svaki njihov korak pred kamerama. On je Miljani dok je bila napolju pričao kako je Lazar samo iskorišćava, ali je ona u njega bila toliko zaljubljena da nije mogla da shvati sve to. Plaćala mu je izlete, cigarete, kockanje, garderobu, ko zna koliko je novca potrošila na njega. Siniša joj je govorio: "Pola honorara koji si zaradila dala si Zoli! Ti ne vidiš da te on vrti oko malog prsta! Njemu nije stalo do tebe, ali si ti toliko zaljubljena da ne vidiš dalje od svog nosa" - pričao je Kulić, ali Miljana nije slušala i išla je, kao i obično, svojom glavom - kaže na početku naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, Siniša je čekao trenutak da Miljana sa dečkom opet uđe u rijaliti, da uzme stvari u svoje ruke, pa je smislio kako da vrati Lazaru za sve ono što je uradio Miljani.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Siniša je unajmio muškarca koji je već bio na robiji i koji se ne plaši da tamo opet završi

- Siniša je sa dobrim drugom pričao i došao na ideju da unajmi muškarca kome će da plati da posle završetka rijalitija premlati Zolu. Rekao je: "Ko god se kačio sa Kulićima, nije dobro prošao. Imam ja injekciju za njega, neka pazi gde ide i kuda se kreće kad izađe. Miljana mi je rekla da sumnja da je krao pare od nje. Nećemo tako da se igramo." Siniša je već isplanirao sačekušu Zoli jer zna gde se on otprilike kreće kad je napolju i koje društvo ima. Pričao je sa poznanikom koji bi za novac uradio sve, a već je odslužio nekoliko godina u zatvoru, pa ne strahuje ako bi opet otišao zbog prebijanja - rekao nam je sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola...
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Siniša: Zola će morati da vrati svoje dugove!

Kako Miljana Kulić poriče da je imala problema sa kockanjem tokom kratkotrajnog boravka van "Zadruge 2", njen otac Siniša Kulić je priznao u kakve dugove se uvalila njegova ćerka, a tom prilikom je pomenuo da je to mahom zbog njenog bivšeg momka Zole. Kulić je otkrio koliko novca je njegova naslednica uzela iz jedne zalagaonice, a onda pomenuo i di-džeja.

- Svratio sam da proverim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 evra i da je kamata 10 evra. Pitao sam Miljanu i koliko se Zola zadužio da bih mogao da pokrijem sve ono što je uzeo, ali ga je ona sve vreme pokrivala. Sada kad bolje razmislim, moraće sam da dođe sve da vrati isto onako kako je i uzeo - rekao je Kulić nedavno za medije.

Podsećamo, Miljana i Zola su nakon bega iz rijalitija sve vreme bili zajedno u Nišu, gde su i živeli, a Kulićka je pred kamerama po povratku u rijaliti počela da ruši dobar odnos koji je sa dečkom imala. Ona je iznela i detalje o tome kako je sada već bivšem dečku plaćala sve što je mogla, te i da se on sam nikada nije ponudio da nešto plati. Nišlijka je početkom prošle nedelje doživela nervni slom kad ju je Čolić iznervirao za stolom dobacujući joj sve vreme, pa ga umalo nije pogodila šoljom u glavu, a obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo veći incident.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija od početka nije volela Lazara

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić od samog početka izražavala je negodovanje zbog toga što je njena ćerka sa Lazarom Čolićem. Ona je u više navrata na miran način pokušavala to i da joj predoči, ali Nišlijka nije slušala savete majke, pa se zbog Zole nekoliko puta posvađala na na krv i nož s njom. Ona je gledaoce ostavila u šoku zbog toga što je majku gađala čvrstim predmetima i psovala, a njeno ponašanje osudili su i mnogi zadrugari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovica

28.05.2019 15:32

Ljudi, ovim bi ozbiljno morala da se pozabavi policija.

Odgovori 21 0
Vasko

28.05.2019 18:04

Ovaj preti kao mafijaš.

Odgovori 13 0