Umalo nije umrla! Zadrugarka probila silikonski implantant, hitno prebačena na operaciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić umalo je umrla pre osam godina nakon ugradnje silikonskih impantata nakon što joj je jedan naprasno pukao mesec dana posle operacije

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako Rijaliti saznaje, u vreme kada je još uvek bila početnica i tek je izašla iz jata "Grand" produkcije, pevačica je želela da za sebe uradi nešto veliko, da se osveti svima koji nisu verovali u nju i svoje probleme reši kod estetskog hirurga. Ona je od prijatelja pozajmila veliki sumu novca, od koje je uradila silikonske grudi, operaciju ušiju, kao i nove usne. Iako je bila prezadovoljna rezultatima, mesec dana nakon intervencije doživela je pakao.

Nadeždi je ugrađen novi implantat, ali kako je rana od prethodnog zahvata bila još sveža, bolovi su bili nesnosni

- Nadežda je sve intervencije radila kod profesionalaca i dala je dobre pare da bi sve izgledalo kako treba. Ona je tada bila neiskusna, u glavi joj je bio samo lep izgled i velike grudi. Nije mislila previše o tome šta može da se desi ukoliko ne bude tretirala grudi kako treba. Nakon operacije je puštena na kućnu negu, ali uz strogo mirovanje i brigu o novim grudima. Nadežda je uspela da se pridržava pravila dve nedelje, a već treće je počela da vileni. Počela je da skita, pošla je i u teretanu jer je u to vreme bila zaluđena treningom - započinje priču izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić...

Oglušila se o savete lekara nakon ugradnje silikona, te je doživela nezgodu u teretani. U Hitnoj pomoći su rekli da su je minuti delili od smrti

- Jednog dana kada je trenirala pala je sa trake za trčanje. Nadežda je gledala u telefon i tako je uspela da padne sa trake koja bila u punoj brzini. Srušila se direktno na sveže urađene silikone i odmah je osetila nesnosan bol u grudima. Vrištala i plakala na sav glas. Odmah joj je bilo jasno da je napravila užasan problem. Odvezli su je u Hitnu pomoć, gde je ustanovljeno da je jedan od implantata naprasno pukao. Svega nekoliko minuta ju je delilo od smrti. Lekari su joj rekli da bi bila mrtva da njeni prijatelji nisu na vreme odreagovali i dovezli je na intervenciju. Nadeždi je rana očišćenja, a ugrađen novi silikon. Međutim, kako je rana od prethodnog zahvata bila još sveža, bolovi su bili nesnosni. Ležala je u krevetu mesec dana, nije mogla da se pomeri. Plakala je svaki dan i proklinjala dan kada je rešila da stavi silikone. Tek nakon više od mesec dana došla je sebi i mogla da se kreće. Za nju je to bio pakao koga ne želi da se seća - završava izvor blizak Nadeždi Biljić.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Nadežda se plaši da ode na remont!

Nadežda već mesecima odlaže odlazak kod hirurga na remont silikona, koji su već zastareli.

Naime, ona je svoje implantate stavila pre skoro deset godina i njene grudi su zrele za remont. Kako to iziskuje novu operaciju, prilikom čega se stari inplantati vade i zamenjuju novima, ona ne sme da se odvaži na taj zahvat. Prijatelji joj svaki dan pričaju da će napraviti još gori problem sebi i svojim grudima, ali ona je neumoljiva.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Analni seks joj došao glave!

Nadežda Biljić nikada nije krila svoje seksualne poduhvate ni avanture koje su joj se dešavale u krevetu.

Ona je u "Zadruzi 1" priznala da je imala seks sa dečkom i da joj se tom prilikom zaglavio njegov penis u analnom otvoru. Po njenoj priči, on je doživeo grč, usled čega su ostali vezani jedno za drugo, pa su lekari morali da ih razdvajaju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading