Sanja boluje od teške bolesti! Mora pod hitno da se skloni iz "Zadruge"!

Autor: Scandal

Zadruga

28.05.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob koji je imala sa Miljanom Kulić zabrinuo je sve one koji podržavaju Sanju Stanković, ali oni koji su izuzetno bliski rijaliti zvezdi imaju dodatan razlog za brigu. Posebno je zabrinuta njena majka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković...

- Sanja boluje od opasne i podmukle autoimune bolesti koja tinja u njenom organizmu. Svaki manji stres ili nervoza mogu da aktiviraju tu tempiranu bombu.

- U pitanju je bolest koja ugrožava i slabi imunitet, a posledica je stresova i trauma. Kontroliše se i drži u normalu samo ako se izbegava stres, ali onoga trenutka kada dođe do malog nerviranja, stanje se pogoršava. A znate i sami šta sve loš imunitet može da prouzrokuje! Pa ona je sada u opasnosti jer može da dobije niz drugih bolesti! Tamo nemaju ni adekvatne uslove, stalno je buka i non-stop se svađaju. Mora pod hitno da se skloni i smiri, inače će loše završiti, a posebno treba da se kloni onih koji su joj u "Zadruzi" neprijatelji i koji je namerno provociraju - zaključio je izvor Scandala. 

Podsetimo, Miljana Kulić je ovih dana oštro provocirala Sanju, pogotovo zbog priče da je Stankovićeva pretrpela nasilje u vezi sa muškarcem, što je Sanju više puta dovelo do nervnog sloma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

28.05.2019 13:09

Kakva bolest. Uplasila se policije i istrage.

Odgovori 13 1
Mišo

28.05.2019 14:03

Ova kao Zerina. Boluje od nepoznate teške bolesti.

Odgovori 12 1