Miljana opet vređa Zoricu Brunclik: Gledala sam te na Farmi i zato te pravim budalom!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćna Zadrugovizija prošla je u znaku rasprave Zorice Brunclik i Miljane Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Naime, Miljana se predstavila pesmom Tine Ivanović "Ekstra", ali njen nastup se nije dopao jednoj od članica žirija, Zorici Brunclik, koja je bila surovo iskrena prema Miljani.

- Ja sam šokirana, Tina tako nikada nije nastupila. Ja ću biti surovo iskrena. Ti misliš da možeš od nas da praviš budale - rekla je Zorica.

- Žao mi je što se vi osećate kao budala, ja sam tu da zabavim publiku. Čast vašoj karijeri i godinama, ovo je rijaliti šou - rekla je Miljana i dobila zviždanje od publike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i Miljana

Ipak, ova svađa dobila je svoj epilog Miljaninim direktnim obraćanjem u kameru Zorici Brunclik nakon što se vratila u Belu kuću:

- Zorice, moram da ti se izvinim. Pogrešno sam se izrazila. Pitala si me koga pravim budalom – da li žiri, narod ili sebe. Ja sam odgovorila "Onog ko se pronašao". Ja ti se ovim putem izvinjavam i želim da ti poručim da tebe pravim budalom. S obzirom da sam te gledala na Farmi, tebe pravim budalom, pogrešno sam se izrazila. Rekla sam onoga ko se pronašao, naravno, mislivši na tebe.

Ovo joj nije bilo dovoljno, pa je brutalno nastavila:

- Evo, sada ti kažem – tebe pravim budalom. A ti i dalje slušaj direktive, pa onda dođi u sledeći rijaliti sa Kemišom da me podržavaš, da pričaš kako sam ja rijaliti zvezda, kako sam ja šoumen i slično, ali razumem te, nisi ti kriva.

 

 

- Ispala si odvratna prema Zorici - rekla joj je Dorotea koja se našla pored nje.

- Još gora sam trebala da ispadnem - odgovorila joj je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

27.05.2019 15:07

Miljana je skroz poludela. Nema milosti prema nikome. Dadilja ih napustila, žiri joj nije dobar, Zola joj nije dobar, zadrugari joj nisu dobri, Produkcija joj nije dobra........

Odgovori 13 1