(VIDEO) Prikrivene lezbijke: Mazile se po nogama, a onda završile u krevetu!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju mnogih zadrugara, dve zadrugarke imaju jako čudan odnos ovih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Nora u krevetu...

Nakon povratka Eleonore Miljković i Marka Markovića u rijaliti, svi zadrugari su posumnjali da se nešto dešava između njih.

Marko Marković je priznao da mu se Nora sviđa, ali ga je ona odbila pa je ubrzo postala najbolja drugarica sa Minom, Markovom bivšom devojkom. 

Iako je u početku bila vrlo ljubomorna na njihov odnos, Mina je ubrzo sve zadrugare začudila svojim ponašanjem. Mina se preterano zbližila sa Makedonkom, pa su posumnjali da se između njih dešava i nešto više od prijateljstva.

Jovana Tomić Matora je izjavila da je Mina već bila u odnosima sa devojkama, kao i da može da predoseti da se između njih dešavaju neke varnice. 

Ove noći njih dve su otišle i korak dalje. Dok su šaputale na krevetu, Nora je mazila Minu po butinama.

Malo kasnije, Mina je obgrlila Noru, a kada su otišle da spavaju, počela je da je češka u krevetu po telu. Da li će ovo izrasti u nešto više od prijateljstva ili su samo igrarije dve drugarice, ostaje da vidimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

27.05.2019 13:55

Sve će učiniti za pare. Ne misle na to kada se vrate u stvarnost.