Luna videla snimak trojke u kojoj je učestvovao, pa oplela: Stidi se svojih godina!

Autor:

Zadruga

26.05.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je videla u uspomenama Maje Marinković da se njen dečko Marko Miljković našao u epicentru dešavanja sa dve zadrugarke, Luna Đogani se zgrozila, što nije krila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Ustala je i pred svima izjavila je koliko se nelagodno oseća.

- Meni je sve to sa Majom okej, nego ovo, Dorotea, Maja i on u krevetu, meni je to toliko odvratno! Sećam se tačno da sam to videla, baš to veče. Zgrozila sam se kad sam to videla. Katastrofa. MIslim da je to njemu najveći blam što je to sebi dozvolio. Ovo za Maju, oni su se simpatisali. Mogu da zamislim Sava, Aleksu, oni su klinci, ali njega ne, ima trideset pet godina. Priča kako treba da se ženi, da ima dete. Jeste da je on bio slobodan, ali većina njih je slobodno, pa nisu radili to - izjavila je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

- Pošto je ovo sad sveže, ta trojka u izolaciji, tu ništa specijalno nije bilo ispod jorgana. Ja to najviše gledam kao neku vrstu demanta da između Dragane i mene nema ništa. Luna i njene seksualne teme i seksualne fantazije, da je ono njoj haos. Drugo su dva muškarca sa ženom, a drugo su dve žene sa jednim muškarcem - dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Vele

26.05.2019 18:38

Da li mu to Lunjara zavidi?

Odgovori 23 1
Mirka

27.05.2019 08:12

Luna zaboravila Zlatiborska zore i 2u1. I ona isto radila.

Odgovori 13 1
Mišo

27.05.2019 09:24

Luna zaboravila Zlatiborske zore.

Odgovori 12 1
Slobodan

27.05.2019 09:51

Zavist ili ljubomora?

Odgovori 10 1