Mikijeva ispovest nakon udesa: Ne može da se kreće, a onda zapretio komšiji!

Autor:

Zadruga

26.05.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić progovorio je o svom zdravstvenom stanju, ali i neprijatnosti koja mu se desila u prodavnici.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

Naime, Miki je rešio preko televizije da izblamira komšiju koji nije želeo da mu učini uslugu.

- Nije loše, ali jedva se krećem, karlica mi je slomljena na 2 dela. Zaboravio sam cigare i zvao sam komšiju da bi čuveni Laza, sa kojim nisam u nekim odnosima, rekao: "J**ao ti pas majku". Moja majka je mrtva kao što svi znate i bila je jako dobra sa njima i nije zaslužila da prvi komšija tako kaže. On vrlo dobro zna da sam to ja, iako kaže da je mislio da je neki drugi stari komšija. Neću te polomiti, ali sam te javno obrukao. Možda ću te istući kada se opravim - počeo je Miki koji je bio šokiran onim što mu se desilo u prodavnici", rekao je Miki i objasnio šta se tačno desilo kada je doživeo saobraćajku.

- Ja sam ceo dan bio u Zemunu jer renoviram kuću i došao sam kući umoran. Taj majstor me zvao da mu dam kaparu, ja odem i kad sam se vraćao se to desilo. Samo sam se probudio iz sna, udario sam u neku ćupriju, bio sam sam u vozilu, karlica mi je pukla na 2 mesta, ali nije se razdvojila. Biću kao nov za mesec, dva, staću na noge. Ne smem puno da mirujem da mi ne atrofiraju mišići. Kada ustanem, malo je teže, ali biće bolje. Moram da pazim - izjavio je Miki u "Premijeri" i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana

- Hvala Bogu, niko se nije povredio u toj drugoj nesreći - rekao je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

26.05.2019 17:58

Nasilnik je uvek nasilnik.

Odgovori 10 1