Pitali su Lunu koga više voli Slobu ili Marka: Blogerka iznenadila odgovorom!

Autor:

Zadruga

22.05.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani gostovala je u jednoj emisiji, a tom prilikom dobila pitanje da uporedi svoju ljubav sa Markom Miljkovićem, sa onom sa Slobom Radanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Luna je bila sa Slobom a sada je sa Markom...

- Ja ću popiti ovo. Odvratno je, mučno mi je to pitanje - rekla je kratko Luna u emisiji "Amidži šou", iznenadivši mnoge, koji oko njenog odgovora već prave teorije zavere.  

Podsetimo, blogerka je doživela fatalnu ljubav u prvoj sezoni sa oženjenim Slobom Radanovićem, koji ju je ostavio odmah po saznanju da je prva nagrada pripala Kristini Kiji Kockar, sa kojom je imao brak. 

Sa druge strane, posle mnogo nervnih slomova, Đoganijeva je uplovila u romansu sa Markom Miljkoviće, a mnogi sumnjaju u iskrenost ovih emocija, kako njenih, tako i njegovih. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jelena

22.05.2019 20:34

Morala je tako da odgovori. Ali lagala je.

Milenko

23.05.2019 06:29

Jasno je da više voli Slobu.

Odgovori 16 1
Dušan

01.06.2019 16:48

Lunina jedina velika ji čista ljubav je SLOBA. oni jedno drugo nikada neće preboleti,ma šta izjavljivali... Jednostavo, njima se desilo "ono pravo". No, život ide dalje, nema ljuavi bez patnje to je stara stvar... lepa devojko izledaš kao milion dolara, ko te ne bi poželero??????????