Gledaoci rešili da ga obraduju: Nakon što mu je MIljana oduzela stvari okupila se armija fanova da pomogne Zoli!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

20.05.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su stavili tačku na svoju turbuletnu ljubavnu vezu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik, naprotiv - svakodnevno se iznosi njihov "prljav veš" u čemu, mnogi komentarišu, prednjači Nišlijka. Ona je danas otišla korak dalje, te je otuđila deo Zolinog budžeta - tačnije 500 dinara, a tu se nije zaustavila, već mu je oduzela i patike koje mu je ona kupila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola ostao bez stvari... Miljana mu sve uzela

Ona mu je zapretila da će morati da joj vrati svaki evro, te da će mu oduzeti apsolutno sve komade garderoba plaćene, kako ona tvrdi, od njenih para, što je izrevoltiralo brojne gledaoce - Zoline fanove, koji su rešili da udruženim snagama pomognu svom miljeniku.

Naime, na društvenim mrežama su već oformljene grupe podrške Lazaru Čoliću Zoli, gde su fanovi oštro osudili sve neprijatnosti koje preživljava od strane svoje doskorašnje devojke Miljane, koju je ostavio, a takođe došli su na ideju da prikupe novac i obezbede mu brdo nove garderobe, obuće i svega što mu je potrebno, kako ga više Miljana ne bi ucenjivala i ponižavala.

Prve stvari su, kako se šuška, već kupljene, a veliki su izgledi da će paket poklona za Zolu već za nekoliko dana stići na adresu Bele kuće što će ga, nema sumnje, neizmerno obradovati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
BIBI

20.05.2019 16:24

Bilo bi dobro da pre nego sto mu date stvari, sve vrati Miljani da ga posle ne nabedjuje da mu je ona kupila i te stvari.pozdrav.

Odgovori 27 0
Časlav

20.05.2019 17:05

A zašto mu majka ne pošalje stvari? Do sada mu ništa nije poslala.

Odgovori 16 5
Duško

20.05.2019 17:11

Uzela mu budžet danas. Uzeće mu i te stvari što dobije.

Odgovori 23 0