Pukla bruka u Ivanjici, Koraćeva se svima zgadila: Majka i brat je se odrekli zbog prostitucije, a ono što svakodnevno doživljavaju od meštana je jezivo!

Autor:

Zadruga

19.05.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat i majka starlete Ane Korać, koja je glavna tema zbog toga što je njen bivši dečko Filip Mijatov javno otkrio da je pružala seksualne usluge za novac, na stubu su srama, pa su rešili da prekinu kontakt s njom.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać...

Ana Korać je uspela u tome da postane poznata, ali cenu njene slave, po svemu sudeći, plaća porodica.

Kako beogradski mediji saznaju, starletina majka i brat su na stubu srama zbog prljavog veša koji je poslednjih meseci otkriven o Ani, a naročito otkada je njen bivši dečko Filip Mijatov izneo tvrdnje da se ona prostituiše, ali i dokaze da joj je on slao novac dok su bili zajedno.

Prema rečima izvora, Koraćeve se zbog ukaljanog porodičnog obraza odrekao brat i ne želi da čuje za nju, dok majka ne prestaje da plače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Raskrinkao Koraćevu, Filip Miajtov...

- Ana je obrukala i sebe i porodicu. Sve o njoj što se šuškalo i spekulisalo izašlo je na videlo. Sada se tačno zna ko je i šta je. Dok je živela u Ivanjici, ona je bila fina i dobra devojčica. Roditelji su nju i brata lepo vaspitavali, ali, eto, ona je otišla pogrešnim putem i sada je svi povezuju sa prostitucijom. Bruka je pukla i svima se ogadila. Brat i majka u rodnom gradu ne mogu da žive od sramote. Samo se o njoj priča i o tome s kojim je muškarcima bila za pare. Majka, koja je pre pola godine ostala bez životnog saputnika, ne može da dođe sebi od stresa i brige - priča Anin sugrađanin i dodaje da je njen brat besan na nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljiljana Korać, Anina majka...

- Brat ne želi da čuje za nju. On jeste mlad dečko, ali nikada sebi ne bi dozvolio ovakvu sramotu. On je Anu na početku branio, ali sada je digao ruke jer je i sam shvatio da je sve to istina i da ona samo zbog javnosti pokušava da se predstavi kao smerna devojka. Ne želi da čuje za nju. Teško mu je palo sve to što radi i kako se ponaša. Drugovi ga ogovaraju iza leđa, kada šeta gradom, svi upiru prst u njega i jako mu je neprijatno zbog svega što se piše i priča. Ne može de veruje da nije mislila na porodicu kada je hrlila da bude poznata po svaku cenu - tvrdi ovaj Ivanjičanin.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

19.05.2019 19:51

Pustite devojku. Ovaj lažov ništa nije pokazao i dokazao. Na ovakav način izmišljanja i laganja se može osramotiti pola devojaka u Srbiji.

Odgovori 17 11
Adem

20.05.2019 08:02

Devojke ne slikajte se više sa muskarcima. Sutra može da falsifikuje neke uplatnice da vam je slao pare i da vas optuži da vas je finansirao u zamenu za seks.

Odgovori 11 4