(VIDEO) Izazvao opšti haos: Filip Mijatov objasnio čime se bavi, a onda otkrio ime drugog Aninog sponzora!

Autor:

Zadruga

19.05.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov je postao poznat javnosti u Srbiji kao bivši dečko Ane Korać. On je sinoć gostovao u studiju televizije Pink gde je govorio o svom poznanstvu sa Anom i otkrio neke detalje, a u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" otkrio ih je još!

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Filip Mijatov...

Za početak, ono što je sve zanimalo jeste čime se to bavi Filip Mijatov, a on je to napokon ispričao: 

- Filip je neko ko živi već 20 godina u inostranstvu i ja se bavim nečim što se zove SEO, optimizacija sajtova za Gugl i to je posao od kog živim. Imam nekretnine u Londonu od kojih imam prihode, koji nisu nimalo naivni - rekao je Filip i otkrio da li je Ana imala neki uticaj na njegov novac: 

- Ne, to je prazna priča, novac koji je dobijala ja sam kontrolisao, ona nema uticaja na moju finansijsku stranu. Ja nemam milione, svakog prvog dobijam platu i to jako teško može da se uništi. Mi smo bili drugari, ali zvala je konstantno, i ja sam nju, mi smo bili bliski ali na kraju sam se ja distancirao od nje. Mina je znala celu priču, ona je tu bila sa nama svakodnevno, nikad se nisam žalio na nju, mi smo jedno o drugom imali lepo mišljenje.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

Ana je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara" demantovala sve što je Filip ispričao, a što je sedma sila pitala, te istakla da je bolje da ne priča o tome čime se on bavi: 

- Ja ne znam zašto ona ne kaže, evo ja molim Anu da kaže, ja znam čime se bavim, ja sam imao poslove dok sam bio sa Anom u Srbiji, više nemam - rekao je Filip i otkrio ime čoveka iz Vranja, koji je takođe bio, navodno, Anin sponzor. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Ana...

- Zvao me je samo jedan dečko, ne bih da uplićem treću stranu u ovu celu priču. Zvao me je taj neki Filip Vitez iz Vranja, nije pretio, samo je pohvalio, on je imao neku vezu, prijateljstvo sa Anom. Ja njihovu vezu ne mogu da komentarišem. Rekao mi je samo "Zašto si me spomenuo?" i to je to i da sam ga lepo pomenuo. Filip Vitez je dečko iz Vranja o kom ja ne mogu da govorim ništa, znamo se samo preko Ane. On je nju vodio u Ušće i kupio sve što hoće ali da plati na fakturu, što on nije uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lola

19.05.2019 22:29

Treba da ga bude sramota.Zasto se ne pomiri sa istinom.Zar bi Ana spala na ovog salabajzera

Odgovori 19 3
Maja

20.05.2019 07:41

Bravo Filipe! Svaka čast na hrabrosti! Sve što si rekao je javna tajna!

Odgovori 2 13
Adem

20.05.2019 07:56

F ima dijagnozu F.

Odgovori 13 2
Mišo

20.05.2019 08:17

A gde je skup auto i veliki stan što joj je navodno poklonio? A Ana nema auto i nema stan.

Odgovori 13 1