Ne znam kako ću kući od sramote: Suzana Perović očajna zbog se*sa s Mikijem!

Autor:

Zadruga

18.05.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović pogledala je snimak svog se*sualnog odnosa sa Mikijem Đuričićem i veoma teško je podnela saznanje da cela Srbija zna šta su radili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Očajna zbog prikazivanja se*sa s Mikijem... Suzana

Perovićka nije ni slutila da će doživeti takvu sramotu, te je danas pričala sa Lepim Mićom, koji joj je zamerio samo jedno - to što nije priznala da je do odnosa došlo i što je lagala da ničega nije bilo. 

- Kad to kažeš, onda ispada da voditelj koji to govori - laže. Zato isto nije o-kej - kritikovao ju je Mića, a Suzana se s njim saglasila i napomenula mu da je njoj bitno samo da bude s Mikijem jer ga voli.

RepublikaFoto: Prntscrin
Svi videli šta su radili... Suzana i Miki

 

Foto: dailymotion.com
Suzana se jadala Mići...

- To nije laž kao laž. Ja sam sama sebe lagala da se to desilo. A nisam htela javno da kažem samo iz razloga da to ostane naša privatna stvar - rekla je Perovićeva i istakla da joj se zbog tog čina život pretvorio u horor:

- Ne znam kako ću da izađem napolje od sramote. Da li će mi oprostiti najbliži - plakala je Suzana dok ju je Lepi tešio.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Sad ne zna kako će kući... Miki i Suzana

- Tako je, kako je. Ljudi sve zaboravljaju, nemoj da plačeš. Od plakanja nema ništa. Niko ti neće ništa zameriti od nas, a neće niko ni kući - rekao joj je Mića, a ona mu je dobacila "e, onda ćeš ti sa mnom da ideš kući".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

18.05.2019 21:07

Posle skakanja nema kajanja.

Odgovori 25 0
Nenad

19.05.2019 06:44

O tome se pre razmišlja. Svuda su kamere.

Odgovori 17 0