Vadite mi ćerku iz rijalitija uništiće je psihopata: Majka Ane Korać van sebe zbog ulaska Mijatova!

Autor:

Zadruga

18.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ane Korać Ljiljana Korać u strahu je za svoje dete zbog ulaska Filipa Mijatova u "Zadrugu". Od trenutka kada je saznala da će ući u rijaliti Koraćkina majka na sve načine pokušava da izvede svoju ćerku napolje. Za Srpski telegraf Ljiljana otkriva zbog čega se toliko plaši susreta Filipa i Ane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljiljana Korać...

- Moju Anu podržavam apsolutno u svemu, uvek sam joj bila podrška i biću, ali mislim da su stvari izmakle kontroli i da nije u redu ovo što joj rade. Plašim se Filipovog ulaska, ne znam na šta je sve spreman. Ne znam šta je bilo između Ane i Mijatova, nikada se nisam mešala i ne znam zbog čega mu se zamerila, pa se on sada ovako ponaša. Želim da izvadim ćerku iz rijalitija, da je psihopata ne uništi. Po njoj sam videla koliko je zabrinuta i uplašena, želim da izađe pre nego što se sretnu - rekla je zabrinuto Ljiljana i dodala da joj je više muka od napada na njenu ćerku.

- Dosta je više napada na moju ćerku, svi samo znaju da pametuju, neka je više puste na miru. Jedva čekam da se sve ovo završi. Njoj više nije mesto u rijalitiju, mora da izađe - rekla je Anina mama.

Koraćka: Plašim se Filipovog ulaska, ne znam na šta je sve spreman

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Plaši se da joj Filip ne naudi ćerki...

Naime, Ljiljana se nije često oglašavala u medijima, ali je uvek isticala da stoji iza svega što radi njena ćerka. Nakon što je Ana Korać preotela Aleksandri Subotić dečka Davida Dragojevića, dobila je od majke podršku, iako je Davidova majka Biljana Dragojević nazivala njenu ćerku kurvom. Tada je stala u zaštitu ćerke i zeta, ali njihov seks nije želela da komentariše.

Foto: instagram.com

Ana htela da pobegne iz "Zadruge" zbog Mijatova

Ana je, po svemu sudeći, saznala da je Filip potpisao ugovor i da ulazi u "Zadrugu, pa je doživela nervni slom. Urlala je na sav glas da je puste napolje i da ona to ne može da podnese.

- Želim razgovor sa nekim iz produkcije. Neko se previše zaigrao sa mojim životom, imam neki problem. Ako me ne ispoštujete, ja ću sa Davidom napustiti rijaliti - rekla je besno Koraćeva, koja je, kako saznajemo, imala razgovor sa produkcijom, a ona je znala da je smiri, pa se ubrzo vratila u Imaginarijum.

- Šta god Ana da radi, ja sam uz nju. O Davidu mislim sve najlepše. A šta se dogodilo? Dobro, bili su u krevetu, ali to ne znači ništa. Jeste li vi bili ispod pokrivača da znate šta se ispod njega dešavalo - rekla je nedavno Ljiljana nakon seksa njene ćerke i Dragojevića.

 Dosta je više napada na moje dete, svi samo znaju da pametuju, neka je više puste na miru. Ana mora napolje, rekla je Ljiljana

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana je optužila Filipa da je progonio...

Podsećanja radi, Filip Mijatov od momenta kada ga je Ana Korać nazvala "psihopatom koji ju je progonio" ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz starletinog života. Nakon priznanja da joj je platio mnoge operacije i finansirao je godinama, počeo je da iznosi detalje druženja i veze sa njom, a kako sada stvari stoje, on u subotu, 18. maja, ulazi u "Zadrugu 2", gde će se oči u oči suočiti sa Anom. No, nakon brojnih snimaka koje je objavio, Filip je sad otišao korak dalje tvrdeći da je Koraćka prostitutka koja naplaćuje seksualne usluge i koju će totalno razotkriti.

- Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd 2014. godine. Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priča neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama - tvrdi Mijatov i objašnjava da ne poznaje porodicu starlete iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kojeg tvrdi da je divan dečko.

Luna gađala Brendona čim je stigla

Luna Đogani počela je da histeriše na Branislava Radonića Brendona nakon što se vratio iz nabavke. Ono što je iz takta izvelo Đoganijevu jeste činjenica je da je njen dečko Marko Miljković dobio sve šta je tražio, a da njoj nisu kupljeni slatkiši.

- Ne mogu više da izdržim, nikome ne kupuje slatko! Najosnovnije stvari ti je rekao da kupiš, jesi li toliko retardiran!? Ne mogu više da izdržim, je*ale vas cigare i kafa - vikala je Luna Đogani u "Zadruzi", dok je Brendona pogodila prvom stvari koja joj se našla u blizini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Željko

18.05.2019 05:42

Filip je bio oženjen dok je bio sa devojkama iz Zadruge. Kad su to saznale izbegavale su ga. Ali on ih je progonio. Čak je spavao u autu ispred zgrade gde stanuju.

Odgovori 44 21
MladenBg

22.05.2019 12:59

@Željko - Jadne one.... on ih je proganjao a za pretrpljene traume im je placao 1000 e , sve finansirao!! Mama otvori oci i pogledaj istini u lice ko ti je cerka, a ne krivi druge sto se ona bavi najstarijim zanatom. Da si bila pravi roditelj, ti bi je na vreme pitala odakle joj pare za luksuz !!!!!!???????????? Dosta bre vise... vredjate nam inteligenciju.

moravka

18.05.2019 07:38

Draga mama,kada je tvoja cerka dobijala pare od Filipa tada on nije bio psihopata,e sada je doslo vreme da se pravnaju racuni.

Odgovori 28 43
Nickname

18.05.2019 15:42

Sto se majka sekira, kad se o Ani vec sve saznalo, a i ona sama sve to vec zna!

Odgovori 11 39