Duplo gori od Slobe: Ono što je David sinoć priredio Aleksandri je prevršilo svaku meru!

Autor:

Zadruga

17.05.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Zadruzi održan pregled klipova koji su obeležili nedelju za nama. U toku pregleda Ljuba Pantović je morala da se izjasni o Ani Korać i odnosu sa njom.

RepublikaFoto: e-stock
Ljuba Pantović...

Tom prilikom je Ljuba rekla da sa Anom ima čist odnos i da one znaju na čemu su. Podsećamo i da je Ana Korać takoreći ukrala verenika njenoj kćerki Aleksanri Subotić.

Aleksandra je ustala u jednom momentu i prokomentarisala da Ljuba previše zna o Ani i da zato ona mora da ćuti kada Ljuba govori i zbog toga nema hrabrosti da joj se suprotstavi, što je Ljuba na neki način i potvrdila, kada je rekla da je ona veoma informisana i da o svima zna sve. 

Onda je počela žestoka svađa između Ane Korać i Aleksandre Subotić, a pale su jako teške reči i optužbe.

Aleksandra je Anu po ko zna koji put optužila da se bavi prostitucijom, na šta je Ana rekla da je Aleks ljubomorna i da pokušava da je kopira, ali da nikada neće moći jer je ona dama. Njih dve su vodile svoj mali rat, ali je sve iznenadilo ponašanje Davida Dragojevića koji se nije poneo ni malo džentlmenski.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Republika
Aleksandra i Ana...

Govorio je o četiri meseca velike ljubavi sa Anom, a podsećamo da je to isto radio i sa Aleks, kleo se u veliku ljubav, plakao, a onda joj brzo našao zamenu.

U toku svađe rivalki, one je zapevao pesmu koju je uputio Aleksandri, a stihovi idu ovako:

- Daj joj moje haljine, nek se malo dotera tako su joj šanse veće... a o uvredama koje je izneo na račun Aleksandrinog fizičkog izgleda i kako je poredio njih dve, tek je sve zaprepastilo.

David i Ana su se na grub način poigrali sa Aleks, a ona je na kraju sve završila uz komentar da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen/TVPink
David i Sloba...

Svi se sećamo ljubavnog trougla koji su prethodne sezone činili Sloba, Kija, Luna, kada su mnogi osuđivali Slobodana zbog njegovih postupaka. Ipak, Radanović se nikada na tako grub načina nije obratio ni jednoj ženi, niti je pokušavao da bilo koga ponizi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Angel

17.05.2019 10:48

Aleksandra njega najgrublje vredja već 2 meseca. Sve u cilju osvete zato što je nju ostavio i u drugu se zaljubio. Mora da joj odgovori. Ili neko misli da treba stalno da ćuti?

Odgovori 31 13