Ana popljuvala bivšeg: Filip Mijatov je psihopata, obračunaću se sa njim kad izađem!

Autor:

Zadruga

16.05.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać sinoć se našla na tapetu gledalaca Zadruge, koji su je upitali da li sebe smatra boljom osobom od Kije Kockar i Filipom Mijatovim.

Foto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Ana Korać nekako je izbegla da komentariše Kiju, ali i te kako potkačila bivšeg dečka Filipa.

- Kakve veze ima? Ja sam komentarisala samo ono što si me pitao da prokomentarišem. Pa dobro, nema veze Kija. Što se tiče tog dečka, naravno da ću da ga komentarišem, jer je psihološki bolesnik i baviću se pogotovo sa njim kada izađem napolje. To neka mu bude jasno - rekla je Ana.

Tada se u ovo izlaganje Koraćeva umešala Mina Vrbaški, koja je izjavila da je upravo ona upoznala Anu sa Filipom čije se ime sve češće pominje u medijima.

Foto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip Mijatov i Ana Korać

- Filip je moj prijatelj i ja sam Filipa upoznala sa Anom. Filip je neko ko je sa nama bio po 15 sati dnevno, posle nekog vremena on mi je rekao da se zaljubio u Anu. Ja sam to rekla Ani. On je nju uhodio i tražio Anu da se vidi sa njom. On je bio zaljubljen u nju i posle toga je on našao devojku - rekla je Mina.

Inače, uveliko se priča o tome kako bi upravo Filip mogao da postane novi učesnik Zadruge, te će se Ana moći da 'pozabavi', kako je navela, sa njim u Imaginarijumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

16.05.2019 13:38

Mina je lepo objasnila.