Lepi Mića napušta Zadrugu: Nakon što je gađao Rebeku, spakovao svoje stvari i krenuo ka kapiji!

Autor:

Zadruga

15.05.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je u toku današnjeg izazova bio revoltiran ponašanjem Rebeke Popović, koja se smejala kada su mu lakirali nokte. Zbog ovoga je pogodio Rebeku bubicom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića na kapiji Zadruge...

Rebeka je tada briznula u plač, a Lepi Mića je kada je video šta je uradio imao potrebu da joj se izvini, zbog poteza koji nije bio uobičajen za njega. 

Međutim, pojedini takmičari ušli su u sukob zbog različitog pogleda na ovu situaciju, a Lepi Mića nije mogao da se pomiri sa tim da je devojku koja je duplo mlađa od njega mogao da pogodi i samim tim rizikuje da je povredi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Potpuno utučen što je gađao Rebeku...

On je osetio grižu savest koja je bila toliko velika da je odmah spakovao svoje stvari i krenuo ka kapiji ne bi li dobrovoljno napustio Zadrugu misleći da će Veliki šef uskoro poslati pismo u kojem će ga diskvalifikovati.

Svi zadrugari bili su protiv ovog čina, jer smatraju da on nije jedini koji je iznerviran odlučio da prekrši pravilo Zadruge, a ono što će iznenaditi sve je to što je većina učesnika bodrila ovog zadrugara moleći ga da odustane od ideje da ih napusti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

15.05.2019 13:33

Nije on više za rijaliti. Ja ga ništa ne razumem kada govori i muca.