Filip Mijatov iz Londona stiže u rijaliti, Davidova majka van sebe: Ubiće mi sina zbog ku*ve!

Autor: T. Cvejanović - G. Doljančević

Zadruga

14.05.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov ulazi u subotu 18. maja u "Zadrugu 2" da je načisto raskrinka. Filip nije hteo da prećuti na laži koje je Koraćka iznela o njemu kako ju je maltretirao i uhodio, pa joj je spremio osvetu od koje će se teško oporaviti. Za Srpski telegraf Mijatov je otkrio šta će biti kada se sretne sa Anom oči u oči, i to pred kamerama.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

- Otkriću sve o Aninom prostituisanju. Sada će stvarno da vidi šta znači kada ja nekoga progonim. Do sada sam je branio i uvek stao na njenu stranu, pomagao u svemu, ali tome je došao kraj. Velika joj je greška što se meni zamerila - rekao je Mijatov i najavio spektakularna dešavanja čim uđe u Imaginarijum.

- Za sve što pričam imam čvrste dokaze. Ja sam čovek od reči i kada nekome date sve, a on vam ovako vrati, onda tu osobu treba spustiti na zemlju i podsetiti je ko je ona zapravo - iskren je bio Koraćkin bivši, koji je otkrio tačan dan ulaska:

- Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. TV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u "Zadrugu". Idemo Ana Korać na najviši nivo - poručio je Mijatov.

Nakon ovog saznanja kontaktirali smo i sa majkom Davida Dragojevića Biljanom, koja je bila vidno potresena zbog situacije koja sledi. Ona ne krije da se plaši šta će se desiti kada Mijatov uđe u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević...

- Ja sam govorila da takva devojka nije za Davida, ali niko me nije slušao. Ona je povezana sa opasnim momcima i trebalo je da se David kloni nje, ali šta je tu je. Ko zna šta će se sve desiti kada taj Filip uđe, on zna sve o njoj. Plašim se da će mi sin nastradati zbog ku*ve - rekla je Biljana za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Inače, Ana Korać zamerila se svom bivšem dečku Filipu Mijatovu jer je govorila u rijalitiju da nije imala ništa sa njim, kao i da ju je progonio. On je sada najavio svoj ulazak u šou kako bi svoju bivšu dragu uništio. Sa iznošenjem pikanterija počeo je još pre nekoliko dana, kada je dao intervju za jedan medij, a onda je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram počeo da postavlja sve što je imao od materijala, a tiče se Koraćke, kako bi ljudi znali ko je on zaista i da zadrugarka i te kako laže o njihovom odnosu. Filip tvrdi da je on finansirao Anu non-stop, pa čak i kada nije bio u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

- Slao sam joj novac čak i kad nisam bio u Srbiji zato što smo zajedno, gotivili smo se, ona je bila deo mene. Takođe, Ana je tvrdila da je svoju korekciju nosa finansirala sama, ali to je velika laž. Bio sam sa njom, još je bila u komi kad sam došao u Istanbul. Ona je imala nešto malo novca, ja sam sve poplaćao i to su bile ozbiljne cifre u pitanju. Imam slike i snimke dok smo još bili zajedno u bolnici, dok se nije oporavila. Ona je otišla sa Sorajom u Iran, onda su bile deportovane, odmah se tražio novi hirurg i onda smo otišli u Istanbul i bio sam tu sa njom 7 dana u tom nekom hotelu, pored te klinike - rekao je Mijatov i nabrojao šta je još finansirao bivšoj devojci.

- Plaćao sam joj stan, nos, zube sam joj takođe platio, urađeni su u Francuskoj ulici u Beogradu. Da ne pominjem koliko novca je otišlo na provod, putovanja, garderobu i ona kao nikada nije bila sa mnom. Kad je ušla u "Zadrugu" i nakon svega kad sam čuo da je taj auto izgoreo zbog, navodno, marketinga, ja sam se povukao. Ona je to jutro uzela automobil, ja sam spavao kod nje, tu su bila dva automobila, ja nisam mogao da ustanem. One (Soraja i Ana) su u 8 ujutru otišle, nisam bio sposoban da ustanem, rekla mi je da će uzeti auto i oko tri sata posle podne me zvala policija. Rekli su mi je moj auto zapaljen. U to vreme sam imao i jedan porše, Ana je vozila i njega - ispričao je Mijatov i pokazao koliko novca je do sada uplaćivao na račun Ane Korać.

Foto: instagram.com/filip_mijatov

Agenda Filipovog ulaska

1. Ana Korać će mi biti najlakša meta

2. Kompletna istina o prostituciji. Od Pančevačkog mosta pa do elitne prostitucije

3. Humanost - boriću se za glavnu nagradu, koje će ići u humanitarne svrhe. Voleo bih da TV Pink nađe pet porodica kojima je pomoć neophodna

4. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu ćerkama da pronađu sebe

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dera

14.05.2019 22:21

I pre ju je jurio i napadao. Sada je napada preko novinskih portalaa i društvenih mreža. Samo ga ubacite u Zadrugu da ide za njom i da laže.

Odgovori 37 8
Jela

15.05.2019 10:55

Stiže progonitelj.

Odgovori 33 4
Gorica

15.05.2019 12:46

Do sada je progonio preko medija. Kada udje one će i fizički da je progoni.

Odgovori 17 3
Lola

16.05.2019 08:56

Ona mi je bila sve......ovaj je povredjen i spreman na sve

Odgovori 10 1