Sanja dobila 2.500 evra za dve noći: Stankovićka vredno radila dok joj je devojka boravila u "Zadruzi"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti-programa "Zadruga" Sanja Stanković je vreme provedeno pre ulaska u Imaginarijum provela radno. Dok je njena devojka Jovana Tomić Matora boravila u Beloj kući, Sanja je išla u Frankfurt sa još tri devojke i ostala dve noći. Kako saznajemo, na taj rad ih je poslao nedavno uhapšeni makro Mihajlo Maksimović.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sanja Stanković

Kako naš izvor za Rijaliti magazin tvrdi, Sanja je dobre pare zaradila za dve noći provedene sa biznismenima.

- Mihajlo je pozvao zadrugarku i rekao da se što pre dobro spremi i obuče i da će ići sa tri koleginice za Frankfurt. Sanja se veoma obradovala jer je za deset dana trebalo da uđe u rijaliti, a ponestajalo joj je novca za garderobu i svakodnevne potrebe, pa ju je poziv oduševio. Znam da je po večeri zarađivala i do 800 evra, ali ovaj put joj se sreća nasmešila i dobila je 2.500 evra za vreme provedeno tamo - kaže naš sagovornik.

Cela šema išla je preko dobro poznatog makroa Mihajla Maksimovića

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Vredno radila dok je Matora bila u rijalitiju...

Bile su tri dana i dve noći, biznismeni su sve usluge lepo platili, čak se i hvalila da je dobila dobru čast od njih. Kad je došla, otišla je da kupi stvari Jovani i sebi, kao i još neke sitnice kako bi bila potpuno spremna za ulazak u "Zadrugu".

Sanjine komšije šokirane njenim poslom

Sanjine komšije su takođe pričale o njenom bavljenju najstarijim zanatom i rekle da joj to uopšte nije trebalo u životu.

- Delovala je jako fino i kulturno, čak je i radila na sajmovima koječega i lepo zarađivala. Bila je tu sama jer joj se majka preudala i živi u Švajcarskoj. Šta joj je sve ovo trebalo u životu, ne znamo - rekle su Stankovićkine komšije iz Beograda.

Podsetimo Stankovićevu su i u rijalitiju "Zadruga" već prozivali nekoliko puta da se bavi prostitucijom, a ona se čak u jednom trenutku, kada su joj rekli da joj je cena 250 evra, izletela i rekla da je cena višestruko veća. Ovo priznanje je i potvrdilo naša pisanja i saznanja da je zadrugarka bila omiljena prostitutka uhapšenog Mihajla Maksimovića. Kada je Mihajlo uhapšen, njeno ime je pronađeno u zaplenjenim telefonima, kompjuterima i spiskovima kao VIP, tj. omiljena radnica.

Foto: ST/N. PANČIĆ/pixabay/Instagram

Privedena sa Mimi Oro i Božanom

U decembru 2014. godine protiv Sanje je podneta prekršajna prijava za bavljenje prostitucijom jer je privedena sa još nekoliko devojaka, među kojima su bile i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, kao i Božana Vujinović, plejboj zečica iz Banjaluke. Sve su ubrzo puštene na slobodu uz plaćenu kauciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zec

14.05.2019 13:49

Ja ne verujem da se toliko plaća. Ko bi bacao tako velike pare? Kao da toga u Frankfurtu nema za dvadeset puta manje pare.

Odgovori 21 0
Maja

14.05.2019 18:04

Ovo je reklama za nju.

Odgovori 20 0
Pedja

15.05.2019 06:50

Možda je dobila 250 hiljada evra. Nismo videli priznanicu a ni pečat.

Odgovori 12 0
Miško

15.05.2019 11:30

Sanja dobila besplatnu ogromnu reklamu.