Histerisala i unezvereno tražila ugovor! Obezbeđenje nosilo zadrugarku, za nju je došao kraj?

Autor:

Zadruga

14.05.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u toku pregleda snimaka koji su obeležili predhodnu nedelju nastala žestoka rasprava između Zlate Đurković, Zorice Marković i Suzane Perović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zlata Đurković

Naime, Zlata je ranije rekla Zorici Marković da je Suzana imala seks sa Mikijem Đuričićem, a onda je Perovićeva pokrenula priču o tome kako je Zlata gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću koji je izašao iz Zadruge. 

Zlata se razbesnela kao nikada do sada, te je počela da urla.

- Kako vas nije sramota, šta više to pričate, kako vas nije sramota? - drala se Zlata na Milana Miloševića, a u njegovu odbranu su ustale Zorica Marković i Matora, koji su tvrdili da je Zlati ovo namestila Suzana.

- Žena te zakopala. Zlata je pričala za Suzanu da joj je pročitala iz očiju da je bila sa Mikije, onda ova besna pričala za nju i Tomovića, nemojte nas da mešate. Same ste sve zakuvale - vikala je Zorica. Nakon toga je Zlata izletela napolje i počela da ruši inventar.

- Otvarajte kapiju, donesite mi ugovor, đubrad jedna, odmah, rekla sam odmah - drala se na obezbeđenje koje je pokušavalo da je smiri, a ona ih je gurala. Za to vreme Zorica je iznela izvesne tvrdnje o Đurkovićki dok je ona bila na kapiji.

- Ja sve vidim, ona ovde smešta, uspela je da se predstavi u drugom svetlu, a neki ljudi su joj poverovali. Krala je ovde, podmetala, svašta je radila - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

14.05.2019 13:54

Nosite pa je bacite u bazen da se osvesti i smiri.