I dalje je boli: Zadrugarka branila Davida, Aleksandra joj žestoko odbrusila!

Autor:

Zadruga

13.05.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Subotić u rijaliti šouu "Zadruga" prevario je partner David Dragojević sa atraktivnom Anom Korać.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Eleonora Miljković je priznala Aleksandri da ne podržava njegov postupak, a onda joj se Subotićeva poverila kroz kakav je pakao prolazila dok ih je gledala zajedno.

- Ne može da se kaže da nije bilo ljubavi. Ja nemam pravo ovde nikome da sudim, ali ne podržavam takve stvari - rekla je Eleonora Aleksandri. 

- Ja sam puštala klip gde ona priča za moju Magdalenu, ono za Huga, to je toliko bezobzirno - priznala joj je Subotićeva. 

Foto: instagram.com/miljkovic.official
Eleonora Miljković

- Došlo je do prezasićenja, nije da on tebe nije voleo. On nije loš čovek. Ja sam njemu rekla da ne sme da te vređa jer je on kriv, da ne skače - nastavljala je Eleonora.

- Ti se zaljubiš u jedno, kad vidiš da je taj čovek sada drugačiji, onda sve to prođe. Da je sve to ostalo, sviđao bi mi se, ali sada je on totalno drugačiji čovek, totalno drugačijeg temperamenta - govorila je Aleksandra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

- Napolju se ne vidi koliko je propao, ali kada sam ušla, baš mi ga je žao - pričala je Eleonora. 

- Njemu nije bilo ni najmanje žao, nije ni pomislio kako je meni sa malom, već je leškario sa njom - navela je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

13.05.2019 19:22

Aleksandra ne shvata da je to sa njom završeno pa hoće i dalje da se sveti Davidu. A sveti mu se već 2 meseca. Dosta bre više! Neće ne čovek i ti nećeš njega. Ostavi ga i traži drugog.

Odgovori 12 2