Davidova majka pokazala dokaze o tome ko je izdržavao Magdalenu: Ove poruke dokazuju da je Aleksandra lagala!

Autor:

Zadruga

11.05.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević danima je besna zbog svega što je u rijalitiju "Zadruga 2" izrekla Aleksandra Subotić kada je ponovo ušla u popularni šou program.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/sandrass
Biljana Dragojević pokazala dokaze...

A "kap koja je prelila čašu" bila je Aleksandrina izjava da je davala novac Biljani za izdržavanje male Magdalene koja je kod Dragojevićeve provela ukupno šest meseci. Kada je ovo čula, Biljana je odlučila da pokaže poruke koje dokazuju da su nepoznate žene donirale novac da se maloj Magdaleni plati igraonica za rođendan, kao i da to nije bilo dovoljno zbog čega je ona dodala sredstva:

- Mama od Megi nije ostavila nikakava sredstva za dete, a njih dve insistirale su da pomognu za Megi, pa sad pregovaraju i šalju prepiske drugoj osobi kako su poslale neku crkavicu za dete. A jedna od žena neće da pošalje prepisku kada sam joj napisala da ne želim nikakav novac od njih, ni od fanova, ta prepiska ne postoji - napisala je Biljana i dodala:

- Sramota od Aleksandrine podrške da prebacuju što su detetu poslali slatkiše I platili igraonicu za rođendan. Ja nisam tražila, sami ste insistirali da pomognete. Nisu poslali za mene, nego za dete. Toliko o ljudskosti. Mnogo sam više ja potrošila, a nisam objavila, a dete je moje koliko i vaše. Poslaću vama dvema Magdalenin bicikl da se vozite.

Foto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana pokazala prepisku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ja

11.05.2019 14:31

Bože ko su ovi fanatici koji nepoznatim ljudima šalju novac i izdržavaju nekoga koga poznaju sa tv....Jbt koliko ima psihički bolesnog sveta. Ove sve treba popisati i organizovati grupni pregled na prvoj psihijatrijskoj klinici. ?

Odgovori 13 0