Oglasili se Dalila i Dejan: Ono što su poručili Davidu neće mu se nimalo dopasti!

Autor:

Zadruga

10.05.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević u ”Zadruzi 2” često spominje svog brata Dejana, sa kojim duže vreme nije u dobrim odnosima, kao i to kako bi voleo da se čuje i vidi sa njim. Dragojević je čak jednom prilikom izjavio i da želi da ode kod svog brata Dejana koji živi sa suprugom Dalilom, čim se završi rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan...

Sada su se povodom toga oglasili Dejan i Dalilla i jasno stavili svima do znanja da ne žele da vide Davida u svojoj kući, kao i da ne podržavaju njega i njegovu vezu sa Anom Korać.

- Ne znam samo odakle vam ideja da mi nekog podržavamo?! Otkačite od nas sa tim bolesnim pričama. Ko god je šta tražio, to je i dobio! Može se reći da ”podržavamo na isti način kao što su oni podržali nas. Još nešto. Naša kuća nije socijalna ustanova, pa da u nju dolazi kako ko hoće. Znate kako kažu: ”Nepozvanom gostu je mesto iza vrata - stoji na Dalilinom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalilina objava

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

10.05.2019 15:31

David bi želeo da se pomire.

Odgovori 20 3
ja

11.05.2019 14:32

Dalila kolo vodi....Šta će ovaj njen mali cuti i trcka oko nje ??

psihijatar

13.05.2019 20:22

Ljudski je praštati, da dva rođena brata ne govore?????