(VIDEO) Koraćeva odlepila zbog Davida i Stanije: Ti si jedan nezahvalni konj, izlazi napolje!

Autor:

Zadruga

10.05.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su tokom emisije "Gledanje snimaka" doveli svoju vezu u pitanje i to zbog Stanije Dobrojević.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Doborojević...

Naime, nakon saznanja da je Stanija rekla da bi sve bilo drugačije da nema Ane, Koraćeva je pozelenela od besa te je poručila svom dečku da je "debil".  

Koraćeva je primetila da Stanija gleda Davida, čega je i on bio svestan, ali tome nije pridavao značaj zbog čega je Ana pobesnela, pa je urlala na njega. David je tokom ranih jutarnjih sati pokušao da izgladi odnose sa devojkom, ali je sve krenulo u pogrešnom smeru. 

David je zatekao Anu kako plače, pa je pokušao da joj se približi, ali mu ona to nije dozvolila, već mu je očitala lekciju i rekla mu da ga ne želi u svojoj blizini. Zamalo je došlo i do okršaja, a nakon svađe Koraćeva je izacila Davida iz Hotela.

- Ti si jedan nezahvalni konj i kreten. Šta sam ti ja rekla ja, i ti kažeš "ne". Muka mi je što ti konstantno daješ povoda za sve. Ti si debil! Izađi napolje. Ti si nezahvalni majmun. Neću ništa da imam sa tobom - vikala je Ana na Davida.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana tera Davida...

- Nisam ja ništa gledao bre! Što se tako ponašaš, što me guraš - govorio je David besno.

- Ako ti nešto kažem da to ne radiš, ti to radiš. Ti daješ povoda za sve. Izađi napolje, neću te ovde. Muka mi je od tebe. Zašto meni ne kažu da sam nešto sa Petrućijem. Ti konstantno daješ povod za nešto. Nisam ti ja Aleksandra. 

- Ja nisam dao povoda za to. Što si bezobrazna tako bre. Ja nisam gledao nju - pravdao se Dragojević.  

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

10.05.2019 11:04

Videli od drugih da se svadjaju, pomirenje pa opet ljubav.

Odgovori 12 2
Mišo

10.05.2019 11:42

Svi u sve gledaju. Ili treba da stave marame preko očiju?

Odgovori 13 1