Aleksandra priznala da želi pomirenje: Evo šta će da uradi kako bi do toga došlo!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić koja je juče proslavljala porodičnu slavu, posetila je Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti i sumirala utiske.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

Ona je priznala da joj je najviše drago što su se njeni roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić lepo slagali i da bi volela češće da ih viđa tako.

- Iskreno ja ono nisam očekivala. Ja sam neko ko strepi, ja bih organizovala svim svojim dragim osobama sve najbolje, ja znam da imam drage ljude oko sebe, ali uvek strepim. Oduševljena sam. Da će tako biti organizovano, da će doći Đani i pevači. Kao kraljica sam se osetila juče i mnogo mi je drago. Šokirana sam time što su se moj otac i majka lepo slagali. Čak su u jednom trenutku i jedno i drugo raspremali sto posle slavlja. Ja ću svaki dan kupovati tortu, samo nek se oni slažu - ispričala je Aleksandra, a šta je još otkrila, poslušajte u videu.

Pogledajte šta je još rekla:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

10.05.2019 15:49

Posle razvoda bivši supružnici treba da ostanu bar u "službenim odnosima" zbog dece.