Stanija na ivici suza: Izvinjavala se Pavlu zbog svih uvreda kad je čula kakvu bolnu tajnu krije!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović nedavno su imali žestoku svađu zbog tunjevine, nakon čega je on završio u zatvoru, s obzirom na to da je pokušao da nasrne na Staniju. Publika je prošle noći pitala Staniju da li se stidi zbog ove svađe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević...

- Iskreno, jeste me sramota i žao mi je što sam se našla u toj situaciji. Baš je bilo odvratno. Govorila sam mu da mu je, sve što je govorio meni, to sestra. On mi je rekao: "Još jednom da mi kažeš nešto za sestru, ubiću te" - govorila je Stanija.

- Ti znaš da je njemu sestra mrtva i da je to njemu bolna tačka? - rekla je Zorica Marković.

- Ne! Ja to ne znam - bila je u šoku Stanija, a zatim je nastavila: Ja to ne znam i nisam više znala kako da se branim od tih uvreda. Ja se ovom prilikom Pavlu izvinjavam, nisam znala da nema sestru. Ovo je strašno! Nisam znala da nema sestru i još jednom se izvinjavam, od srca i njegovoj porodici. Stvarno nisam znala - na ivici suza je bila Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović...

- Ja se izvinjavam mojoj majci što je bila u prilici da gleda situaciju koja je jako teška i koja je zabranjena u mojoj porodici. Čak i ja nemam pravo o tome da pričam. Da nije bilo obezbeđenja, sto posto bih je udavio kao pile! To moja porodica ne želi. Jako mali broj ljudi to zna. Znaju Dragana to i Zorica - rekao je Pavle.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

09.05.2019 10:39

Pitanje je zašto Pavle vredja žene, pa i Draganu?

Odgovori 18 7
Zoran

09.05.2019 11:53

Hefnerova udova nema granica.provocira podmuklo!

Odgovori 11 15
Ja

11.05.2019 18:47

Stanija uopste nije bila na ivici suza, cak sta vise, posle onog mlakog izv injenja, koje je izgovorila ne zbog Pavla vec vise zbog publike, to dno od zene je nastavilo da ga vredja iz sve snage.Pavle je jedan od najfinijih momaka u Z2, uvek skace kada se neko bije, vise cuti nego sto prica, tako da mi je zao ako jos nesto oseca prema onoj odvratnoj zenetini Dragani.Uopste ne kapiram svrhu njenog boravka u Beloj kuci, kao ni Aleksinog, Save Perovica i jos ponekih/